Mai­Kupon

Nézzétek meg "A két Lotti" című mesejátékot október 20-án 11:00-kor a Tárogató Úti Színpadon (volt IBS színpad)! Jegyek kedvezményesen 1.020 Ft-ért vásárolhatók.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Erich Kästner, német író egyik legsikeresebb művét, A két Lotti-t 1950-ben írta. Számtalan irodalmi díjjal jutalmazták, többek között elnyerte a legjobb forgatókönyv díját, München város irodalmi díját, a Büchner-díjat, a Hans Christian Andersen-díjat és 1968-ban a Lessing-gyűrűt.

"Kästner bájos és megható regénye ajánlott irodalom az általános iskolában, és kedvenc olvasmánya minden korosztálynak. Kastner történetének legfőbb jelentősége abban van, hogy egy - szomorúan egyre aktuálisabb - társadalmi kórt mutat be: a családok széthullását, de a gyermeki szív semmit fel nem adó reményével és áradó szeretetével. Ennek melegéből szeretnénk átadni minél többet kedves nézőinknek."

Kästner regényét színpadra alkalmazta: RENCZ ANTAL
Zene: VICTOR MÁTÉ
Játszák: Bokor Zsuzsa, Fiziker Dorottya, Kiss Andrea, Ligeti Attila, Losonczi Ilona, Varga András, Váradi EszterVajon milyen érzés lehet, amikor egy gyerek hirtelen szembetalálkozik önmagával? Valakivel, aki pontosan úgy néz ki, mint ő? Akiről aztán lassan kiderül, hogy a hasonlósága nem a véletlen műve, hogy nem más, mint a saját ikertestvére! Erich Kästner A két Lotti című gyerekregénye több generáció kedvenc olvasmánya, aminek színpadi változatára most Te is elviheted gyerekeidet.

Egy kilenc éves gyerekkel minden megtörténhet. Még az is, hogy rátalál saját ikertestvérére, akiről addig nem is tudott! A két bájos kislány természetesen nem elégszik meg ennyivel, minden kérdésükre választ akarnak kapni, és mindent megtesznek azért, hogy szüleik újra egymásra találjanak. Ehhez először is szerepet kell cserélniük, ami nem is megy olyan könnyen! Számtalan nehézséget kell legyőzniük, hogy tervük valóra váljon. Sok-sok kaland, sírás és nevetés, felnőtteket is megszégyenítő találékonyság eredményeképpen kerülnek egyre közelebb céljukhoz. És, hogy elérik-e, azt csak azok tudhatják meg, akik végignézik az ISB színpadán a zenés mesejátékot.

A két Lotti, Rencz Antal rendezésében igazi családi szórakozást ígér. Gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakozhatnak a bájos és megható történeten, amely a gyermeki szeretet semmihez sem hasonlítható hatalmát mutatja be. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. október 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nézzétek meg A két Lotti című mesejátékot, 2019. október 20-án 11:00-kor a Tárogató Úti Színpadon (volt IBS színpad)!

Jegyeket 2 éves kor felett kell vásárolni, a 2 évesnek jegy nélkül a szülő ölében kell ülnie.

A kuponokat az előadás előtt lehet beváltani a helyszínen.

Helyszín: Tárogató Úti Színpad (volt IBS Színpad), 1021 Budapest Tárogató út 2-4.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Telefon
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére