Mai­Kupon

🚌 "Nógrádból a halhatatlanságba" - 200 éve született Madách Imre. Az egynapos buszos kirándulás 1 főnek 17.990 Ft helyett 11.990 Ft-ért, melyből most fizetendő 1.800 Ft.

Madách Imre emlékút busszal - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:17 990 FtElőlegben fizetendő:1800 FtTeljes ár:11 990 Ft33% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kétszáz éve született a magyar és a világirodalom üstökös csillaga: Madách Imre, akinek tragikusan rövid élete szinte csak a történelmi Nógrád vármegyéhez kötődik. Nevét leghíresebb munkája, Az ember tragédiája tette halhatatlanná. Először 1883. szeptember 21-én mutatták be a művet a Nemzeti Színházban. Erre az eseményre emlékezünk minden évben a magyar dráma napján. Az ember tragédiája vitathatatlanul a világirodalom egyik legnagyobb alkotása, s mint ilyen, a magyar irodalom legreprezentatívabb műve. Közel ötven nyelvre fordították le, idegen nyelvű kiadásai meghaladják a kétszázat, Európa minden országában játszották. E mellett Madách drámákat, verseket, elbeszéléseket is írt. Erre a páratlan életműre és alkotójukra emlékezünk ezen a napon, olyan helyeket keresve fel, melyek az ő emlékét őrzik.Ma először a szülőhelyet keressük fel. Sztregova a 15. századtól kezdve a Madách család birtoka volt. A Madách-kastély a család egykori kastélya, Madách Imre szülőháza és lakhelye a szlovákiai Alsósztregován. Ma irodalmi emlékhely, állandó kiállítás. Itt született, itt töltötte gyermek és ifjú éveit, itt írta a Tragédiát és itt is halt meg 1864-ben. A kastélyparkban található a síremléke.
A Madách család Csesztvei birtokán található épületben lévő emlékmúzeum a mai Magyarország egyetlen Madách-emlékhelye. Itt születtek meg a gyermekei. Madách ebben az időszakban tevékeny részese volt Nógrád politikai életének, beleértve az 1848-as szabadságharcot is. Madách Imre Emlékmúzeum és Emlékpark felidézi életét, munkásságát és a kort, melyben élt, mindezt korhű dokumentumokkal szemléltetve. A balassagyarmati Palóc Múzeum külön kiállítással készült a jeles évforduló alkalmából. Az egykori vármegyeháza épületében található múzeum állandó kiállításait is lesz lehetőség megnézni. Ezek, a múzeum alapító Nagy Iván könyvtárát és dolgozó szobáját, valamint a régi palóc ember életútjának mindennapjait, ünnepeit és sorsfordulóit mutatják be. A Palóc Múzeum szabadtéri gyűjteményének épületegyüttese a 18-19. századi nógrádi falusi építkezést és életmódot mutatja be.

Várható visszaérkezés 20-21 óra körül.

Belépő: kb. 3.000,- Ft/fő, + 6 €/fő.

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja 2023. október 31.

Most fizetendő 1.800 Ft, a fennmaradó 10.190 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

Találkozás: 6.45 órától, Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 7.00 órakor

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére