Mai­Kupon

Kategóriák

Nőgyógyászati szűrővizsgálat vetkőzés nélkül!!
Sejtszintű nőgyógyászati szűrés (Candida, méhnyak, petefészek, ciszta, myoma…) korszerű mérőműszerrel 11.000 Ft helyett 4.990 Ft-ért az Egészség-Zónától!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
A szebbik nemhez tartozni különleges kiváltság. Gyermeket szülhetnek, értük rajonganak és bolondulnak meg a férfiak, ők diktálják a divatot és egy párkapcsolatban is övék az utolsó szó…
 
Ezeknek azonban ára van. Biológiai működésük komplexebb mint a férfiaké, ezáltal több problémának, betegségnek vannak kitéve. Fokozott figyelmet kell szentelniük a rendszeres szűrővizsgálatokra, hogy elkerüljék a vizelettartási problémákat, folyásokat, alhasi fájdalmakat, égő, szúró, viszkető érzéseket, meddőséget és a daganatos megbetegedéseket. Ezzel szemben a hölgyek nem szeretnek nőgyógyászhoz menni, ami érthető, hiszen kellemetlen a vizsgálat, kínos, kiszolgáltatott, sok esetben megalázó érzés az egész folyamat. Ezért sokan halogatják, vagy el sem mennek el a szűrővizsgálatokra. Pedig a megelőzésnél nincs fontosabb!


Hölgyeim, mi megtaláltuk a megoldást!
 
Elhoztunk egy olyan speciális nőgyógyászati vizsgálatot, ahol nem kell tartani a kínos, kellemetlen helyzetektől és a jéghideg orvosi eszközöktől, hiszen le sem kell vetkőzni. Igen, jól olvasta! Az elektroakupunktúrás vizsgálathoz nem szükséges levetkőzni, mert a szervek, sejtek elektromos válaszreakcióját elemzik. Egy olyan fájdalommentes állapotfelmérő eljárásról van szó, ami túlmutat a látáson és a tapintáson, hiszen sejtszinten vizsgálja a nőgyógyászati területeket. Górcső alá kerül többek között a méh, méhszáj, petefészek, petevezeték, hüvely, húgyhólyag, vese, csecsemőmirigy, lép és a vastagbél…, de megtudhatja azt is, hogy terheli-e szervezetét Candida gomba, vagy nehézfém, illetve van-e elegendő vitamin, és ásványianyag a szervezetében.
 
Az elsődleges cél a megelőzés, illetve a fennálló betegségek, tünetek okainak feltárása, hiszen az időben felismert problémák könnyebben, gyorsabban orvosolhatók. Az Egészség-Zónánál nincsenek zavaró körülmények, csak Önre figyelnek. A fájdalommentes vizsgálatot a tenyér egy pontján végzik, ami azonnali eredményt mutat sejtszintű pontossággal. A szakképzett terapeuta összefüggéseiben vizsgálja a terheléseket, és az abból kialakulható betegségeket, majd az eredmények kiértékelése után használható életmódbeli tanácsokkal látja el. Igény szerint segít kiválasztani Önnek azt a gyógymódot, terápiát, amire leginkább szüksége van a szervezetének.

A vizsgálat az alábbi területeket érinti:

Emlő ciszta, Méh, Méhnyak, Méhszáj polip, Méhtest polip, Myoma uteri, Petefészek, Petevezeték, Petefészek ciszta, Hüvely, Hüvelyhámgyulladás, Fluor albus, Vesék, Mellékvesék, Húgyhólyag, Húgycső, Húgyvezeték, Húgykövek, Inkontinencia, Candida albicans, Endometriozis, Fungicidek-gombaölők, Osteoporosis, Hormonális zavar, Hipofízis, Klimax, Stressz okozta terhelés, Nehézfémek okozta terhelés, Immunrendszer citokin hálózata, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Ásványi anyagok hiánya, Vitaminok hiánya.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Figyelem!
Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!

Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Hungarian Trade Center – HTC Irodaház

1132 Budapest, Borbély utca 5-7. Első emelet 110-es ajtó (Egészség-Zóna kapucsengő)

Időpont kérés az állapotfelméréshez (hétfő-péntek 09:00-12:30-ig):

06/30-492-5229

A vizsgálatok alatt nem mindig tudjuk felvenni a telefont, viszont mindenkit visszahívunk (aki számkijelzéssel hívott)!

E-mail: info@egeszseg-zona.hu

Felhívjuk kuponnal érkező ügyfeleink figyelmét, hogy a már leegyeztetett időpontjuk módosítására, lemondására legkésőbb 24 órával a vizsgálat előtt van lehetőség!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészség-Zóna
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Borbély utca 5-7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére