Mai­Kupon

Nőgyógyászati vizsgálati csomag, citológia (méhnyakrákszűrés), hüvely váladék vizsgálat, mikrobiológiai elemzése, emlő vizsgálat a Blaha Lujza térnél. A vizsgálati csomag 43.000 Ft helyett 34.000 Ft-ért vehető igénybe, most fizetendő 6.800 Ft.

Nőgyógyászati vizsgálati csomag - Egészség kupon
Eredeti ár:43 000 FtElőlegben fizetendő:6 800 FtTeljes ár:34 000 Ft21% kedvezmény
2023. február 4.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A rendszeres nőgyógyászati rákszűrés más néven cytológia  minden korosztály számára rendkívül fontos, hiszem egy fájdalmatlan  vizsgálattal nagy bajt esetleges rosszindulatú elváltozást  előzhetünk meg vele .

Elengedhetetlen elvégezni évente egyszer ahhoz, hogy az egészséged biztonságban legyen.

A vizsgálat során egy kolposzkópnak nevezett eszközzel/ mikroszkóphoz hasonlóan működik/ a méhszáj területét  alaposán átnézzük , a méhnyakrák szempontjából  esetleges kóros elváltozások  így azonnal még időben felfedezhetők .

Ezt követően történik meg a méhszáj és a méhnyak területéből a citológiai mintavétel ami szintén nem fájdalmas beavatkozás.

A hüvely normál mikrobiológiai flórája sajnos nagyon gyakran sérül ami egy sor kellemetlen a hüvelyben és a környékén is jelentkező fájdalmas , csípő, égető  gyulladásos  elváltozásokhoz  vezethet. 

Minden ilyen jellegű panasz amellett , hogy  rendkívül  megnehezítheti a mindennapokat sajnos  hosszú távon  "méhszájseb" kialakulásához is vezethet. 

Ennek megelőzése érdekében javasolt a hüvely flórájának a kivizsgálása is .

Hüvelykenet és hüvely váladék mikrobiológiai mintavétele sok hasznos nélkülözhetetlen információt ad ahhoz hogy az intim higiénét megőrizhesse minden páciens.

A részletes leletek az esetleges körokozókat feltárják és egyben célzott kezelési lehetőségeket is kínálnak a fertőzést kiváltó kórokozók  elpusztítására. A partner szűrése és célzott kezelése is elengedhetetlen minden ilyen esetben, hiszen anélkül fennállhat a rendszeres visszafertőzések lehetősége. Ennek megfelelően én mindig javaslom a partner kivizsgálást is. Rendelőmben erre is van lehetőség amennyiben a partner is gyógyulni szeretne.

Az emlők manuális tapintással való vizsgálata szintén rendkívül fontos eleme és kihagyhatatlan része egy nőgyógyászati kivizsgálásnak. A felkínált nőgyógyászati vizsgálati csomag ezt a vizsgálatot is magában foglalja. Természetesen az emlők önvizsgálata rendszeres időközönként ugyanilyen fontos ha nem a legfontosabb része az egészség megőrzésnek .

Amennyiben Ön is úgy gondolja , hogy az egészség a legdrágább kincs  és mindennél fontosabb  várom szeretettel a rendelésemen. Dr Varsányi Antal, szülész-nőgyógyász

Ajánlat tartalma: Nőgyógyászati citológia (méhnyakrákszűrés), méhszáj kolposzkópos vizsgálata, hüvely váladék vizsgálat, hüvelyváladék mikrobiológiai elemzése és célzott therápiás panelje, emlő  tapintásos manuális vizsgálata

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után foglald le időpontodat és a megbeszélt időpontra vidd el kuponodat!

Bejelentkezés és időpont egyeztetésre  hívjon bizalommal:+36/20-958-0538. 

Időpont lehetőségek: Rendelési időpontok / megbeszélés szerint bővithetők /

Hétfő:16-19 óráig

Kedd: 17-19 óráig

Csütörtök:17-19 óráig

Péntek:11-14 óráig

Rendelő címe: 1072 Budapest Rákóczi út 38. Iem.1/A kaputel:12-es.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr Varsányi Antal szülész-nőgyógyász
Cég
Dr Varsányi Antal BT
Szolgáltatás helye
1072 Budapest, Rákóczi út 38.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére