Mai­Kupon

Nők részére szóló MR vizsgálatcsomag a nőgyógyászati daganatok korai kiszűrésére (méhnyak-/méh-/petefészekrák), a Radivert MR klinikán 79 000 Ft helyett 68 000 Ft-ért! Most fizetendő: 13 600 Ft!

MR vizsgálatcsomag a nőgyógyászati daganatok korai kiszűrésére - Egészség kupon
Eredeti ár:79 000 FtElőlegben fizetendő:13 600 FtTeljes ár:68 000 Ft14% kedvezmény
2021. augusztus 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Ahogy vannak kifejezetten férfiakat sújtó ráktípusok, úgy léteznek olyan rosszindulatú daganatos elváltozások is, melyek elsősorban a nők életét veszélyeztetik.
Aktuális összeállításunk azokat a vizsgálatokat tartalmazza hölgyek részére, melyekkel egy időben, egy helyen végeztethetik el a szükséges preventív szűréseket.Ajánlatunk a Radivert Diagnostic Központ Nők részére szóló MR csomagját tartalmazza, mely a korai nőgyógyászati daganatok vizsgálatára specializálódott.
A 4 leggyakoribb rosszindulatú nőgyógyászati daganat a méhnyak-, méhtest-, petefészek- és mellrák. Éppen ezért aktuális vizsgálatcsomagunk is ezekre a területekre fókuszál.

A csomag tartalma:
kismedence MR – méh + petefészek + női nemi szervek +húgyhólyag vizsgálatára;
a 2 leggyakoribb (CA-125, AFPP) tumormarker labor vizsgálatok.

A pontosabb eredmények érdekében a Radivert klinikán zárt MR vizsgáló készülékkel dolgoznak, így magasabb felbontású képet kapunk, ami megkönnyíti a korai, még gyógyítható elváltozás(ok) felismerésének lehetőségét.

*A leggyakoribb nőgyógyászati ráktípusok tünetei és rizikófaktorai
Méhnyakrák
Tünetek: kóros hüvelyi folyás, alhasi fájdalom, köztes vérzés, fájdalmas szexuális együttlét.
Azonban tünetszegényen is jelentkezhet.
Kialakulásának kockázati tényezői: gyakori partnercsere, hormonális fogamzásgátlók, korán kezdett aktív szexuális élet.
Méhtestrák
Ez a ráktípus jellemzően az 50 évnél idősebb nőket sújtja.Tünetek: klimax után ismét megjelenő vérzés ( minden esetben vizsgálatot igényel!), köztes vérzés
Kialakulásának kockázati tényezői: ösztrogénpótlás (pl. Klimax hormonterápia), menopauza, elhízás, genetika, ösztrogéndominancia.
Petefészekrák
Kialakulásának valószínűsége életkorral együtt növekszik. Mivel jellemzően tünetszegény daganatos megbetegedésről van szó, sok esetben már csak késői stádiumban diagnosztizálják.
Ebben az esetben (is) a preventív vizsgálatok létfontosságúak.
Tünetek: tünetszegény, puffadás, gyomorbántalmak, bélpanaszok, vérzészavarok, fogyás, medencetájéki fájdalom, haskörfogat növekedés-hasűri folyadék (utóbbi már szövődményre utal)
Kialakulásának kockázati tényezői: genetika, menopauza, családi halmozódás, BRCA-1 és BRCA-2 génmutáció, hormonkezelés, mesterséges ovuláció létrehozása ( lombik programok), késői szülés, nők, akik nem szültek/szoptattak.
Néhány szó a klinikán végzett MR vizsgálatrólAz ismert és elismert GE legmodernebb 1,5 Teslás készülékével végzik vizsgálataikat.

A fájdalom- és kockázatmentes képalkotó eljárás során ultramodern technológiákkal és szoftverekkel, valamint profi MR-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék az MR vizsgálattal kapcsolatos félelmeidet. A közben, esetlegesen felmerülő bezártsági és szorongás érzetnek csökkentésében játszanak nagy szerepet a beépített speciális audio és fényterápiás funkciók. Az MR közben, akár a kedvenc zenédet is hallgathatod. Az MR-diagnosztika ma már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában. Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás számos indikáció esetében. Ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit, igy alkalmazhatóak első diagnosztikai vizsgálatként is. A klinika – ahogy valamennyi partnerünk- figyelembe veszi a COVID-járvány idején betartandó védekezést, és azt, hogy a páciensek biztonságosan, lehetőleg egy rendelői találkozás során kivizsgálásra kerüljenek.

Mikor nem végezhető el (kontraindikált) a vizsgálat?
Klausztrofóbia esetén;
Ha páciens testmérete nem teszi lehetővé;
Ha van olyan testbe épített fémanyag, mely lehetetlenné teszi a képalkotást vagy kárt okoz a páciensnek (fogpótlás nem számít);
Szívritmus szabályozó (Pacemaker) viselése esetén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: Nők részére szóló csomag - a korai nőgyógyászati daganatok vizsgálatára (kb. 50 perc) 79 000 Ft helyett 68 000 Ft-ért!

Most fizetendő: 13 600 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A csomag tartalma:
kontrasztanyagos kismedence MR – méh + petefészek + női nemi szervek +húgyhólyag vizsgálatára;
a 2 leggyakoribb (CA-125, AFPP) tumormarker labor vizsgálatok.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36302414960 telefonon, és 24 órában a radivert@radivert.hu emailen, és a www.radivert.hu közvetlen foglalási rendszerén. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

A RADIVERT MR Klinika Budapest IV. Baross u. 99. található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Radivert MR
Cég
Radivert Diagnostic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére