Mai­Kupon

Kategóriák

Non stop fürdőzés Crikvencia strandján, a magyarok körében egyik legnépszerűbb horvát nyaralóhelyen július 09-én 18.990 Ft. helyett 10.990 Ft. Most fizetendő 1.400 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Crikvenica a Kvarner öböl legnépszerűbb települése, ez az egyik legközelebbi horvátországi tengerparti nyaralóhely hazánktól, ezért a magyar turisták körében rendkívül népszerű az üdülőváros. Crikvenica strandjai főleg apró kavicsosak, közülük több kék zászlós. Mivel Crikvenica kb. 15 km hosszú, és 2 km széles, az egész város egy tengerpartnak mondható. Horvátország egyik legrégebbi tengerparti nyaralóhelyeként, Opatijával együtt, már a Monarchia idejében is igen kedvelt volt, az első crikvenicai szálloda 1891-ben épült. A település mára a gyógyüdülés egyik horvátországi zászlóshajójává vált.

        Crikvenica strandjai. Crikvenica fő strandja 1,5 km hosszú, homokos-kavicsos, a város központjában található, teljesen felszerelt part. Belépőjegy-köteles (de ez mindössze 15 kuna) A kisgyerekes családok kedvenc strandja. Lehetőség van napernyő, és napágy bérlésére is. Körülötte ingyenes strandok is vannak. Van egy kutyás strand is, a kikötő közelében található Podvorska.

Crikvenica, és Dramalj között 3 km hosszú tengerparti promenád található, így a főút mellett itt is el lehet jutni egy másik strandra, Dramalj strandjára. Ez a strand, sekély, lassan mélyülő vize miatt, gyermekes családok számára is ajánlható. Ezeken kívül, a 8 km hosszú crikvenicai riviérán számos kavicsos, és homokos strand fedezhető fel.

                                   

Az utazás leírása:

1. nap (péntek): Indulás 23:00.-órakor Budapest XIV.kerületi 56-osok tere Időkerék (Műcsarnok oldalában lévő buszparkoló) Felszállás 22:30.-órától. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.

2. nap (szombat): Érkezés az Adria partjára Crikvenciába ahol egész napos fürdőzés keretében szabadprogram vár ránk. A kellemesen eltöltött nap után találkozás az esti órákban a busznál és indulunk vissza Budapestre.

3. nap (vasárnap): Éjszakázás a buszon. Érkezés a kora reggeli órákban, a kiindulási pontra

Az ár tartalmazza:

– buszos utazás Budapest – Crikvencia oda - vissza

– utaskísérő a buszon

Az ár nem tartalmazza:

– Crikvencia strand belépőjegy 15 Hkr szabadon választott. (de van ingyenes szabad strand is)

--BBP biztosítást, amely 70 éves korig 1.850.Ft/fő (igény esetén részvételi díjjal fizetendő), 70 éves kortól 3.500.Ft/fő (igény esetén részvételi díjjal fizetendő)

Valamint 1.000.Ft/fő regisztrációs költséget, amely az autóbuszon fizetendő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós kupon kizárólag 2016. július 8-10-i utazásra érvényes.

Most fizetendő 1.400 Ft, a fennmaradó 9.590 Ft-ot az utazást szervező  Fairy Tours irodának kell fizetni. A kupon megvétele után ( 3 napon belül ) vedd fel a kapcsolatot az irodával és foglald le helyed az utazásra, tel.szám: 06-1 / 413-66-55.  Fairy Tours, 1076. Budapest, Garay u. 16. fszt.1. Nyitvatartási idő H-P: 8-16. 

Engedélyszáma: U001708

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fairy Tours
Cég
Fairy-Bludein Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Garay út 16. fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére