Mai­Kupon

Nyaki erek color Doppler-ultrahang vizsgálata kedvező áron 24 900 Ft helyett 22 900 Ft-ért a Benyovszky Orvosi Központban, amihez pluszban jár egy 15 000 Ft értékű családi egészségkártya!

Javasolt: tartós szédülés, fejfájás, egyensúlyzavarok, magas vérnyomás esetén, 50 év feletti életkorban szűrő jelleggel
Fájdalommentes és gyors vizsgálóeljárás, amely képes az erekben áramló vér áramlási irányát és sebességét is érzékelni
A vizsgálat nagyjából 15-20 percet vesz igénybe, a betegtől nem igényel semmilyen komolyabb előkészületet (A vizsgálatot Dr. Márton Erika és Dr. Hidas Katalin radiológus szakorvos végzi)
Maikuponos vásárlóknak pluszban jár egy 15 000 Ft értékű családi egészségkártya

A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Érelzáródás, stroke, trombózis. Hirtelen, váratlanul jön, és a legtöbbször végzetes, ha pedig nem, akkor legtöbbször súlyos és maradandó egészségi károsodást okoz. De biztos, hogy nincsenek előjelei? Egy ismert vagy nem ismert érszűkület, egy magas koleszterinszintből vagy más egyébből adódó érfali lerakódás, mely gátolja a szabad véráramlást az erekben. Vagy gyakori fejfájás, szédülés, magas vérnyomás vagy egyensúly zavarok. Menj elébe az érrendszeri problémáknak, és nézesd meg nyaki ereid állapotát, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés!

A stroke, azaz agyi érkatasztrófa akkor alakul ki, amikor valamely agyterület vérellátása olyan mértékben leromlik, ami az ott levő sejtek egy részének pusztulásához vezet. A stroke a szív és daganatos betegségek után a harmadik leggyakoribb halálok.

Ma már sok helyen tanítják és terjesztik, hogy mit kell csinálni, ha úgy érezzük, hogy stroke-ot kaptunk vagy stroke-os beteggel van dolgunk, hiszen ilyenkor minden másodperc életet menthet.

De ha mód van rá márpedig most van, inkább előzzük meg az érrendszeri problémákat, hogy tisztában legyünk vele, ha érszűkületünk, érfali lerakódásunk, vérrögünk van, vagy egyéb véráramlást gátló tényezővel van dolgunk, és ismerjük fel, hogy kezeltethessük, mielőtt még nagyobb, végzetes bajt okoz!

A Doppler-vizsgálat egy olyan ultrahang vizsgálat, melyet kifejezetten az erek állapotának feltérképezésére használnak, és ami a trombózisok diagnosztikájában is eredményes vizsgálati módszernek számít.

A Doppler-ultrahang vizsgálat során az ultrahang készülék magas frekvenciájú hullámokat bocsát ki, melyek egy része a szervezetben elnyelődik, másik része visszaverődik. Az eljárás a véredények vizsgálatát szolgálja. A visszaverődött hullámokat érzékeli a vizsgálófej és a számítógép átalakítja látható képpé. A képen világosabb és sötétebb területek váltakoznak annak függvényében, hogy mennyi UH nyaláb verődik vissza vagy nyelődik el. Így információt nyerünk a véredényekben történő áramlásról, keringésről.

Az ultrahang az érben áramló vérelemekről visszaverődik, így ebből a számítógép hozzávetőlegesen ki tudja számítani a vér áramlási sebességét és többek között a meghatározott érkeresztmetszetben az áramló vér mennyiségét.

Különböző típusú doppler vizsgálatok léteznek, melyek mind más-más információt adnak a vizsgálandó területről. Ezek közül egyik, az ajánlatban is szereplő ún. színes (color) doppler, ahol az érben áramló vér színkódolva látható. A vizsgálófej felé közeledő vér piros színnel látható a képernyőn, míg a távolodó kékkel. Az áramlási sebességet színárnyalatok különböztetik meg. A lassabb áramlásnál sötétebb, míg a gyorsabbnál világosabb a szín. Amennyiben az érben nem egyenletes valami miatt az áramlás, akkor a két szín keveredését tapasztalhatjuk. Ilyet látunk pl. érfalkárosodás során.

A vizsgálat különösebb előkészületet nem igényel és teljesen fájdalommentes. A betegnek szabaddá kell tennie a vizsgálandó testrészét, majd fel kell feküdnie a vizsgálóasztalra, hogy az orvos az ultrahangfejet a nyakra téve elvégezze a vizsgálatot. Vizsgálat közben lehetőség van állókép, mozgókép rögzítésére, illetve az állóképen különböző méréseket is el lehet végezni.

Doppler UH vizsgálat során információt lehet nyerni a nyaki erek átmérőjéről, esetleges szűkületekről, melyet okozhat érfalban lévő lerakódás vagy adott esetben vérrög is. Áramlási rendellenességekről szintén adatot lehet szerezni.

A vizsgálattal az agyi vérellátást zavaró elváltozások már korai stádiumban feltérképezhetők, és ezáltal megelőzhető pl. a stroke, aminek súlyos következményei lehetnek a betegre és a környezetére egyaránt.

Előzd meg a bajt, tégy egészséged megőrzése érdekében, vagy ha problémát gyanítasz, ne várj tovább!

Lépj időben, de ha bármilyen problémát mutatna is ki az ultrahang, a Benyovszky Orvosi Központban lehetőség van akár azonnal, a további szükséges vizsgálatok elvégzésére, legyenek azok bármilyen szakterületen, akár beutaló nélkül is.

Több, mint húsz szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó vár, és amennyiben őket választod, szeretnék ezt megköszönni neked egy CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁVAL. A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: nyaki erek color Doppler-ultrahang vizsgálata kedvező áron 24 900 Ft helyett 22 900 Ft-ért, amihez most pluszban egy 15 000 Ft értékű családi egészségkártya is jár!

  • A vizsgálat nagyjából 15-20 percet vesz igénybe, a betegtől nem igényel semmilyen komolyabb előkészületet (A vizsgálatot Dr. Márton Erika és Dr. Hidas Katalin radiológus szakorvos végzi)

Amihez most pluszba egy 15 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky Orvosi Központ - Budapest
Cég
Bokmed Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére