Mai­Kupon

Kategóriák

Nyári buszos kirándulás a Száva vízeséshez, a Bohinji Tóhoz és Szlovénia ékszerdobozához, Bled-be. 1 főnek 23.900 Ft helyett 14.990 Ft. Most fizetendő 1.900 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Buszos kirándulásunk során Szlovénia gyöngyszemeit keressük föl. Az Alpok csodás hegyvonulatai lenyűgöző hátteret biztosítanak a smaragdzöld vagy éppen a kék ezer árnyalataiban ragyogó tavaknak. A Száva vízesés döbbenetes látványa vagy éppen a bledi csónakázás örökre emlékezetes pillanat marad és akkor még nem is ejtettünk szót a Bohinji-tóról.

Program:

1. nap: Indulás Budapestről este 23.30-kor. Találkozás 23.15-kor a Hősök terén. Folyamatos utazás Szlovéniában, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel.

2. nap: Reggel érkezünk a Bohinji-tó partjára, ahol megcsodáljuk Szlovénia egyik leglátványosabb vízesését. A parkolóból jól kiépített turistaúton sétálunk a 70 méter magas Száva vízeséshez. Túránk vége egy fedett kilátópont, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a lezúduló víztömegre. A pompás látvány után, Ribčev Laz házikóinál megállunk egy rövid pihenőre, hogy kisebb sétát tegyünk a Bohinji-tó partján. Ezek után felkeressük Szlovénia egyik legszebb települését, Bledet. Az Alpok lélegzetelállító hegyvonulataival körbeölelt városkát szabad program keretében fedezhetjük fel. Lehetőség nyílik a Bledi vár megtekintésére, vagy a tavon is csónakázhatunk, sőt a tó közepén elterülő szigeten meglátogathatjuk a Mária mennybemenetele templomot is. Hazaindulás előtt érdemes megkóstolni a híres bledi krémest. A délutáni órákban fájó szívvel búcsút veszünk az Alpok gyöngyszemeitől és megkezdjük a hazautazásunk. Budapestre várhatóan a késő esti órákban érkezünk.

                               Az akciós utazás tartalma.

- utazás autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt,általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előlegbefizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

- szervezés

- utaskísérő

Időjárás: tavasszal és nyáron is hűvösebb időre számíthatunk a hazai időjáráshoz képest. Érdemes magunkkal hozni meleg kabátot és pulóvert, illetve esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatóak.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

Pénzügy: a belépők mellé (kb. 20 Euró/fő) érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra Eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen! Száva vízesés kb. 2,5 Euró/fő, Bledi vár kb. 9 Euró/fő, a csónakázás ára változó.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. augusztus 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós utazás időpontja 2016. május 13-14, július 29-30, szeptember 23-24 (a szabad helyek függvényében). 

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 1.900 Ft, a fennmaradó 13.090 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Pénzügy: a belépők mellé (kb. 20 Euró/fő) érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra Eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen!

Száva vízesés kb. 2,5 Euró/fő, Bledi vár kb. 9 Euró/fő a csónakázás ára változó.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/fő

Betegség és baleset biztosítás: 1.100 Ft/ az út teljes időtartamára, útlemondás biztosítás: 1%.

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére