Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Nyári buszos kirándulás a világhírű tündérmesék palotájához, a németországi Neuschwanstein kastélyba és a csodaszép Salzburgba. 1 főnek 21.990 Ft helyett 16.990 Ft-ért választható dátumokkal. Most fizetendő 2.150 Ft.

Kirándulás Neuschwanstein kastélyba és Salzburgba 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:21 990 FtElőlegben fizetendő:2 150 FtTeljes ár:16 990 Ft23% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás Facebook-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Neuschwanstein kastély (magyarul Új Hattyúkő kastély) egy, a 19. században épült bajorországi kastély. A Németország déli részén, Schwangau község területén található épületet II. Lajos, Bajorország királya építtette Richard Wagner tiszteletére. Habár a fényképezés és a videofelvételek készítése nem engedélyezett a kastélyon belül, mégis ez Németország legtöbbet fényképezett épülete, valamint egyike az ország leglátogatottabb turistacélpontjainak.  Neuschwanstein ihlette a Disneylandben található Csipkerózsika kastélyt, valamint Walt Disney ez alapján tervezte meg a Hamupipőke c. rajzfilmben látható épületet, mely alapján később a Hamupipőke kastély megépült

Salzburg Ausztria Salzburg tartományának székhelye. A várost gyakran Mozartstadtnak is nevezik, hiszen itt született és rövid életének több mint a felét itt is töltötte Wolfgang Amadeus Mozart. Salzburg nem mérete miatt, de mégis világváros. Játszi könnyedsége teszi egyedivé. Az Alpok északi szélén fekvő, varázslatos barokk város, a vár sziluettjével, a dóm és a templomok tornyaival már régóta az UNESCO Világörökségének része. Olyan híres, hogy látnivalói a világ legismertebbjei közé tartoznak.1. nap: Péntek este 20:00 órakor találkozás Budapesten, a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál, majd 20:15-kor utazás a neuschwansteini kastélyhoz autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartotok pihenőt, általában benzinkutaknál álltok meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálatok aprópénz. 

2. nap: Szombaton a reggeli órákban érkezés a németországi Füssen városa mellett található Neuschwanstein kastélyba. A különféle építészeti stílusokat ötvöző várkastély főkapujához meredek, szűk út vezet, a külső falak tornyaiba csigalépcsőkön lehet feljutni. A kastély látványa kifejezetten teátrális, mind kívül, mind belül. A berendezés és dekoráció román, mór, gótikus, bizánci és barokk jegyeket hordoz magán.

                               

 

A kastélyban található még egy barlangszerűen kialakított szoba (a Grotto) és egy titkos, öblíthető toalett a fő hálószobában, melybe vízvezeték szállítja a vizet. A fellegvárban található a trónterem, Lajos lakrésze, az énekesek terme és a Grotto. A díszítés mindenhol az ismert német legenda főhősének, Lohengrinnek, a Hattyú-lovagnak hódol. Az egyik legpompázatosabb helyiség a gótikus stílusú királyi hálóterem: nagyszerű freskókkal, festményekkel, mozaikokkal, faragványokkal. 

A kastély bebarangolása után indulás Salzburg felé. Séta a salzburgi óvárosban: a Residenz (egykori uralkodói rezidencia), a Glockenspiel (Harangjáték), a dóm, a Ferencesek Temploma, Mozart szülőháza és lakóháza), a Pferdeschwemme (egykori lóúsztató), a Hofstallgasse (valaha az udvari istállók utcája), a Hohensalzburg vára és a Szent Péter Kolostor. A városban számos kastély díszeleg: a Mirabell-kastély Márványterme kedvelt esküvői helyszín, a kastély kertje Salzburg egyik legszebb és leggyakrabban fotózott látványossága. 

A szabadprogram után este 22:00 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, majd hazautazás Budapestre. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt. Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Utazás: autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. december 7-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás választható dátumai 2018. július 27., október 19., december 7.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 2.150 Ft, a fennmaradó 14.840 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

A részvételi díj nem tartalmazza:

- A kastélyba a belépő, az oda úti transzfer, audioguide és egyéb költségek ára kb. 18 EUR/fő. A kastélyból a buszhoz lefelé gyalog megy a csoport. (A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek)
- Esetleges belépők Salzburgban: Residenz kb. 13 EUR, Mozart ház: kb. 12 EUR, Hohensalzburg vára kb. 10 EUR. Az árak tájékoztató jellegűek, egyéni látogatás lehetséges a szabadidő függvényében.
- Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A programok időrendi sorrendje változhat.

A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek: A belépőjegyek és egyéb költségek ára együttesen 17 EUR/fő, mely az idegenvezetőnek fizetendő a buszon

Több módon lehet eljutni a kastély bejáratához:

-  gyalog 30-40 perces séta dombon felfelé (1, 5 km)

- lovas kocsival kb. 6 EUR felfelé, 3 EUR lefelé úton. Oda úton a lovas kocsi végállomásától gyalog 5-10 perc kb. (kb. 300 méter) a bejárat.

- Esetleges belépők Salzburgban: Residenz kb. 13 EUR, Mozart ház: kb. 12 EUR,

- Hohensalzburg vára kb. 10 EUR.

Felszállási lehetőségek:

Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
M1-es autópálya, (Tatabánya) MC Donald’s parkoló (Vértesszőlős), 61-es km kő
M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére