Mai­Kupon

Nyári hangulatos budapesti egyórás sétahajózás egy pohár üdvözlő itallal 1 fő részére 2.800 Ft helyett 2.190 Ft-ért! Dátumot Te tudsz választani!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mi is lehetne kellemesebb és romantikusabb, mint ringatózva szelni a Duna habjait, mindezt a gyönyörűen kivilágított nevezetességek fényében, egy frissítő koktél kíséretében?!    

Most neked is lehetőséged nyílik kedvezményesen, 1 órás sétahajózás keretében bejárni Budapest belvárosát, ugyanis a hajoznijo.hu csapata meghív egy csodálatos kikapcsolódásra.

A legénység már a beszállásnál egy pohár üdvözlő itallal kedveskedik neked, ami az ár részét képezi.

Az út során a frissítő italodat kortyolgatva végigcsodálhatod a Dunáról a kivilágított hidakat, a Parlamentet, a Budai Várat, a megújult Várkertet, a Vigadót, és mindent ami a Margit híd és a Rákóczi híd között van.

Az üdvözlőitalok szezonálisan változnak: nyáron saját keverésű hűs koktéljainkkal (Martini, Campari, Vodka alapú koktélok) 

Fiatal és nagyon kedves legénységünk mindent megtesz a kényelmedért és mi már a jegyfoglalások során figyelünk arra, hogy a hajón ne legyetek többen, mint amennyien kényelmesen elfértek

A hajó pontosan indul, kérjük, hogy az utazás megkezdése előtt 15 perccel legyél a kikötőben!

A kupon tartalma:
- 1 órás sétahajó út Budapest belvárosában 1 fő részére
- Egy pohár üdvözlő ital, helyette kérhető üdítő is

A hajó alapszolgáltatásai
Ingyenes szélessávú internet (FREE-WIFI), nyitott panoráma fedélzet, zárt klimatizált panorámaablakos fedélzet. A fedélzeten BÁR működik, fogyasztás kizárólag a bárból lehetségesAz itallapot hajoznijo.hu/hu/itallap

Akciós vagy kuponos jegyek módosítási feltételek: Jegy módosítása 24 órával az indulási időn belül 5 EUR.

A hajoznijo.hu-nak nincsen szezonális menetrendje, ezért az aktuális időpontokért kérjük mindig ellenőrizzék a weboldalunkat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS : A kupon megvétele után a MaiKupontól kapsz e-mailben egy speciális Kódot, aminek segítségével tudsz időpontot foglalni, jegyedet kiváltatni. Bejelentkezés: hajoznijo.hu. A bejelentkezéshez válaszd ki a dátumot majd az időpontot. A kapott kóddal egyszerre egy főre tudsz foglalni, így a jegyek számánál válassz ki egy főt. A kosárnál válaszd ki a kupon kód alkalmazását (Redeem Coupon Code), itt adhatod meg a kapott kódot . A személyes adataid megadását követően küldd el a megrendelést. A megrendelést követően a jegyet perceken belül megkapod e-mailen. Ellenőrizd a SPAM mappát is.

A hétvégén vásárolt kuponokhoz (p-sz-v) hétfőn küldjük a szolgáltató kódját, amivel foglalni tudod az időpontot.

Indulás: 1137 Bp, Szt István parki  kikötő

E-mailcím: jegy@portum.hu
Webcím: https://hajoznijo.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére