Mai­Kupon

Nyáridéző program: relaxálás, felfrissülés, ellazulás, méregtelenítés, barnulás.
4 alkalmas vegyes 60 perces masszázs+ 45 perces infraszauna bérlet, +ajándék 30 perc szolibérlettel: 34 000 Ft helyett 15 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mindig is érdekelt, mi a különbség a különféle masszázsok között? Most egy vegyes bérletben, fantasztikus áron ki is próbálhatod a legjobbakat. A masszázs kiterjed az egész testre, a hátra, a nyakra, a talpakra, a lábakra. Relaxál, felfrissít, ellazít. A bérlet tartalmaz minden masszázshoz egy jóleső, méregtelenítő, immunrendszer erősítő infraszaunázást is, és a szolárium teljesíti be a program egészét, melegséget adva a tél rideg, zord időjárását elfeledtetve. A Titanilla szépségszalon kellemes, letisztult környezetben várja a masszázsrajongókat, a bérlet vásárlói továbbá 30 perces szolárium bérletet kapnak ajándékba.Tartalma:
- 60 perc lávaköves masszázs + 45 perc infra
- 60 perc maláj bambuszmasszázs + 45 perc infra
- 60 perc svédmasszázs + 45 perc infra
- 60 perc aromás relax masszázs + 45 perc infra
- 30 perc szolibérlet

 

 

 

 

Élvezd ki a szalon 1 órás nyáridéző programját, amely alatt teljes tested megkapja az áhított külső meleget, és emellett a tested teljes ellazuláson vesz részt, izom görcseidet feloldva, a mozgás szegény életformát feledtetve.

A svédmasszázs hatásmechanizmusát tekintve oldja a letapadt izmokat, vérbőséget okoz a kezelés helyén, illetve a kimozgatások által növeli az ízületek szabadságfokát. Ennek következtében: frissíti a vérkeringést, javítja a szív teljesítményét, fokozza a légzésteljesítményt, felgyorsítja az emésztést, fokozza a kiválasztást, nyugtatja az idegrendszert, gyorsítja a bőr felületén lévõ, elhalt hámsejteknek a bőrről való leválását, hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának megőrzéséhez, csökkenti az izomlázat, növeli az izmok teljesítményét, erejét, segít az izomgörcsök, letapadások oldásában, növeli az ízületek mozgásterjedelmét.


Infraszaunázás közben jelentős mennyiségű méreganyag távozik a szervezetből, ennek következtében immunrendszered ellenálló képessége nagymértékben megnő.


A luxus és az egészség neked is jár!   

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 4725688

Bejárat a Kenyeres utca felől.

Parkolás ingyenes. 

Nyitvatartás: H-P: 8-20 SZ 8- 14

Korlátozott kupon: max. 100 db

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Titanilla szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1032 Budapest, Kenyeres utca 9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére