Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Októberi buszos kirándulás Mariazellbe, Ausztria és Magyarország nemzeti zarándokhelyére. Egy főnek 14.990 Ft helyett 9.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Utazás autóbusszal Mariazellbe, Ausztria és Magyarország nemzeti zarándokhelyére, melynek rendkívül gazdag a történelmi háttere, és sok szálon kapcsolódik a magyar történelemhez is. A Stájerországban található város csodálatos természeti környezetben fekszik.
A hagyomány szerint Magnus szerzetes egy fából készült Mária szoborral indult térítő útra. Útközben egy szikla állta útját, s a szerzetes megpihenve, a szobrot a sziklára helyezte, mely kettéhasadt. A szerzetes egy kis kezdetleges kápolnát, „cellát” épített a szobornak. A kegyhely neve innen származik. 1200 körül épült az első kőtemplom, s ez időtől fogva folyamatosan bővült, melyben Nagy Lajos királyunk is nagy szerepet játszott.A monda szerint Nagy Lajos király a törökökkel való ütközet előtt a Szűzanyához könyörgött: hogy segítsen. Álmában megjelent a Boldogasszony, aki támogatásáról biztosította, s ennek zálogául képet tett a mellére. A győzelem után vitézeivel Cellbe indult; a kis kápolna helyére a most fennálló templomot építette, s felajánlotta egyúttal az arannyal és drágakövekkel díszített képet is. Látogatásunk során először a templomot tekintjük meg: Nagy Lajos kápolnáját, Mindszenthy hercegprímás egykori temetkezési helyét és a kincstárat. Akinek kedve van, elsétálhat a Szent kúthoz, mely vizének gyógyító erőt tulajdonítanak. A Kálvária hegyre vezető út mentén, egy magánházban látható a Mechanikus Betlehem, mely 130 mozgó figurával elevenít meg 12 Újtestamentumi jelenetet.
Érdekes látnivaló a város patikája is. S ha már gyógyszer, nem maradhat ki az Arzberger likőrüzem, ahol gyógynövényekből készült gyomorkeserűt készítenek. Kellemes látogatást jelent Pirker mézeskalácssütő üzeme is. Érdemes csomagoltatni a finomságokból. Visszaindulás előtt még ellátogatunk a Mária-vízeséshez.

Várható visszaérkezés Budapestre 22 óra körül.

Egyéb költségek:

Belépő kb. € 17.- / fő

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő

Biztosítás: 450,- Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. október 13-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. október 13.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 5.00 órától a Blaha Lujza téren
Indulás: 5.30 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére