Mai­Kupon

Olasz letölthető tananyag kezdők részére, feladatokkal, és hanganyaggal kedvező áron 15 000 Ft helyett 8 900 Ft-ért! Ajándékba is adható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Magabiztosan Olaszországban olaszul!Vonz az olasz nyelv? Kezdj el tanulni olaszul most!
Szuper ajánlatunk keretén belül teljesen kezdőként lendülhetsz bele az olasz nyelv rejtelmeibe, és mire a tanfolyamod végére érsz, már egészen belelendülhetsz ebbe az idegen nyelvbe.

Mivel a tananyag könnyen kezelhető, így bármely korosztály számára ajánlott, még az idősebbek részére is, hiszen a 60 év feletti nyelvtanulás kordában tartja a szellemi frissességet.

Most 65 nyelvleckével indulhatsz neki az olasz nyelv tanulásának, szinte elképesztő áron és a saját tempódban haladhatsz a tanulással.
A tananyag meg tele van magyar segítséggel, leírásokkal és hanganyagokkal, hogy ha valóban időt szánsz a tanulásra, akkor ezzel a tananyaggal szépen elsajátítsd az olasz nyelv alapjait, megértesd magad külföldön, hiszen legalább ezer olasz szó lesz a birtokodban.

AZ INTERAKTÍV NYELVCENTRUMRÓL
Ha úgy érzed szívesen bővítenéd nyelvtudásod, vagy épp szeretnéd megerősíteni, felfrissíteni tudásod, esetleg pont nyelvvizsgára készülsz egy adott nyelvből, akkor az Interaktív Nyelvcentrum biztosan segít neked ebben! Online segítség akár az alapoktól kezdve eszméletlen nagy kedvezményekkel, tanulj kényelmesen otthonról idő- és költségtakarékosan.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma
Olasz távoktatásos tananyag kezdők részére feladatokkal, és hanganyaggal 15 000 Ft helyett 8 900 Ft-ért!
Kezdő olasz, távoktatásos tanfolyam (nem interaktív) 65 leckével, örökös online hozzáféréssel.

A könnyen kezelhető tananyag, így bármely korosztály számára ajánlott.
Minden leckéhez tartozik magyar nyelvű magyarázat, és minden lecke végén több gyakorló feladatot találsz, természetesen megoldókulccsal együtt.
Továbbá szituációs feladatokat is találsz a leckékben, sőt 30 db hanganyagot is, így szókincsed több, mint 1500 szóra is bővülhet az olasz nyelvből.

A megrendelés és a kuponod beváltása itt: https://perfektgerman-online-nyelviskola.webnode.hu/kuponbevaltas/

http://interaktivnyelvcentrum.hu/
Telefonszám: +36-20/944-9158,
Email cím: perfektgerman.nyelviskola@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perfektgerman - Online Nyelviskola
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére