Mai­Kupon

Kategóriák

Olaszország gyöngyszemei! Római kirándulás 7 nap 5 éjszaka szállás, utazással, reggelivel és programokkal 1 fő részére kedvező áron 129 900 Ft helyett 94 900 Ft-ért! Most fizetendő: 10 000 Ft! Időpont: 2016.04.03-04.10.! Limitált darabszám!

Római kirándulás 7 nap 5 éj 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:129 900 FtElőlegben fizetendő:10 000 FtTeljes ár:94 900 Ft27% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Róma 7 nap
UTOLSÓ 15 HELY!!!
RÓMA - Olaszország gyöngyszemei 7 nap/ 5 éj

Utazás: busszal
Ellátás: reggeli ( Fakultatív vacsora)
Szállás: **/*** Hotel - 2 ágyas szobákbanProgram:

1. nap: Budapest- Szlovénia – Verona
(04.03. Indulás vasárnap este és érkezés Hétfő este 04.04. Éjszaka a buszon.
Szlovénián keresztül utazva, mely során gyönyörködhetünk a Júlia Alpok vonulataiban, érkezés Olaszországba.
Első állomásunkként Sirmionéba érkezünk, ahol hajókiránduláson veszünk részt, majd megtekintjük a romantikus várat. Rövid utazás után megérkezünk Shakespeare-t is megihlető, Római és Júlia szerelméről híressé vált Veronába.


Hamisítatlan történelmi időutazás középkori paloták közé. Az esti órákban érkezünk Montecatini Terme-ben található szállásunkhoz. Este vacsora a szállodában.

2. nap: (04.05.) Firenze – Róma
Reggeli után folytatjuk utunkat Firenzébe, mely a reneszánszkor Athénja, a művészetek városa. Dante, Giotto, Machiavelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Vasari és Galilei neve fémjelzik a város dicsőségét. Nagyszerű élményt jelent a XIV-XV.szi épületek között sétálni. Meható érzés Michelangelo, Galilei és Rossini sírjánál állni a Sante Croce templomban, Firenze Pantheonjában. Megcsodáljuk a világ 3. legnagyobb katedrálisát, a Santa Maria Del Fioret. Sétálunk a XIV. sz-i Öreg hídon, a Ponte Vecchion. Ezekkel az élményekkel telve hagyjuk el a Mediciek fellegvárát. Továbbutazás és este érkezés Rómába, szállás a metró közelében.3.nap: (04.06. szerda) Róma
Reggel kezdjük városnézésünket. Először a több mint 1 milliárd hívőt irányító római katolikus egyház központját, a Vatikánt tekintjük meg. A Vatikáni Múzeummal kezdünk. Itt megcsodáljuk többek közt Michelangelo eredetien szép alkotását a Sixtus kápolnát, valamint Raffaelo káprázatos freskóit. Ezt követően a világ legnagyobb templomát, a Szt. Péter székesegyházat nézzük meg, ahol a lenyűgöző méretek mellett gyönyörködhetünk a fantasztikus Pieta szoborban is. Délután a híres Spanyol lépcső turistaforgatagában gyönyörködhetünk, majd szabadprogram, mely során kipróbálhatjuk egy hangulatos olasz kisvendéglő gazdag ételválasztékát. A nap folyamán közlekdés metróval és gyalog (mivel a rendelet szerint turistabuszok csak a szállásig járhatnak.). Szállás Rómában.4. nap: (04.07. csütörtök) Róma – Nápoly – Sorrentoi félsziget
Reggeli után a Santa Maria Maggiore templomban található V. sz-i mozaikfreskók vívják ki bámulatunkat. Továbbhaladva a Szt. Pál-katedrális imponáló méreteivel és szépségeivel, valamint az összes hivatalos pápa arcképével felejthetetlen élményt ad. Kora délután elhagyjuk Rómát és utazás a Sorrentói-félszigetre, Útközben Nápolyban megállás, rövid séta a központban és tengerparton. Útközben megtekintjük a Nápolyi várat és a Világörökség részeként is számon tartott Főteret. Láthatjuk Olaszország második legnagyobb kikötőjét is. Nápoly városa ellentmondásaival is különleges élményt nyújt. Rövid szabadprogramunk után továbbindulás szálláshelyünkre, a Sorrentói-félszigetre. Érkezés az esti órákban. Vacsora.5.nap (04.08. péntek) Sorrento-Capri (hajó)
Pihenés, ill. fakultatív kirándulás Capri szigetére, a Tirrén-tenger legszebb gyöngyszemére. Több, mint fél órás hajózással jutunk át a szigetre. Felejthetetlen látványt nyújt a meredek sziklafalak és a csodálatosan kék tenger harmóniája. A kikötőből siklóval jutunk fel a központba. Itt a városka nevezetességeit tekintjük meg a közös séta során. A szabadidőben jó idő esetén, rövid fürdőzésre is lesz lehetőség. Délután indulás haza szállás, mint előző nap. Vacsora.6.nap: (04.09. szombat) Pompei – Észak Olaszország
Reggel indulás, irány a Vezúv lávája által eltüntetett város, Pompei. Fantasztikus élmény az ókor szinte tökéletesen megmaradt épületei közt sétálni a XXI. században. A kb. 2 órás séta során a legérdekesebb házakat és emlékeket tekintjük meg, majd utazás észak felé. Szállás Montecatiniben. Vacsora.7. nap: (04.10. vasárnap) Padova – Szlovénia – Magyarország
Megreggelizünk, majd bemegyünk Padova belvárosába. Itt megtekintjük a híres Szt. Antal katedrálist, a Gattamelata-szobrot, a főteret és környékét. Szlovénia érintésével hazautazunk. Budapestre érkezés a késő esti órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 10 000 Ft, a fennmaradó 84 900 Ft-ot a szolgáltatónak kell kifizetni!

Az időpontokra előzetes foglalás mindenképpen szükséges!

A kupon megvásárlása után 3 napon belül jelentkezni kell a szolgáltatónál regisztráció céljából! Szabad helyek csak korlátozott számban vannak!

Időpont: 2016.04.03-04.10.

Részvételi díj: 129 900 Ft helyett 94 900 Ft-ért!
Az ár tartalmazza: utazást autóbusszal, szállást, reggelis ellátást, az idegenvezetést.

Az ár nem tartalmazza:
Betegség, baleset- poggyászbiztosítást 4 400 Ft/Fő 70 éves korig, belépőjegyeket, idegenforgalmi adót, vacsora felárat, foglalási díjat 500 Ft/Fő, fix ülőhelyet 2 000 Ft/Fő.

Vacsora felár: 18 000 Ft/Fő/6 db vacsora (foglaláskor fizetendő)

Belépőjegyek csak az irodában rendelhető foglaláskor:
Firenze, Uffizi képtár: kb. 28 Euro/Fő
Firenze, Croce templom: kb. 4 Euro/Fő
Puccini Villa: kb. 6 Euro/Fő
Róma: Napijegy 10 Euro/Fő/nap, melyben a 24 h napijegy is benne van.
Capri sziget: 60 Euro/Fő + belépő
(Hajókázás a Kék Barlanghoz + szigetkerülés túra: 20 Euro/Fő)
Libegő: 10 Euro/Fő
Pompei: 25 Euro/Fő
Padova: 6 Euro/Fő városbelépő
(A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.)
Idegenforgalmi adó 1,5 Euro/Fő/éj (helyszínen fizetendő)

Foglalási díj: 500 Ft/fő

Elérhetőség
Dolce Travel
E-mail: iroda@dolcetravel.hu
Tel: 06-1-600-6100
Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig: 9 -17-ig

http://www.dolcetravel.hu/utazasi-iroda/utazasi-szerzodes

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dolce Travel
Cég
Dolce Travel Kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére