Mai­Kupon

🚌 Olaszországi körutazás! Sorrento - Pompei - Nápoly - Capri! 7 napos buszos utazás 1 főnek, szállással, reggelivel, fakultatív kirándulási lehetőségekkel, választható időpontban 149.490 Ft-ért! Most fizetendő: 18.990 Ft!

Olaszországi körutazás! 7 napos buszos utazás szállással és reggelivel. - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:149 990 FtElőlegben fizetendő:18 990 FtTeljes ár:149 490 Ft87% kedvezmény
2023. június 6.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az olasz csizmát taposva feledhetetlen élményeket és örök emléket kínálunk ezzel az ajánlattal! Program:

1. nap: Indulás reggel 05:00-kor, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid szünetekkel. Este a szállások elfoglalása Roma Süd környékén.

2. nap: Utazás Sorrentoba. Késő délutáni érkezést követően szállás elfoglalása után tengerparti fürdőzés vagy helyi járattal városnézési lehetőség.

3. nap: Egész napos szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség Vulkántúra a Vezúvon, mely az európai kontinens legnagyobb működő vulkánja; ahonnan páratlan kilátás nyílik a nápolyi öbölre és sorrentói félszigetre. Kirándulásunkat az elfeledett városban Pompeiben zárjuk, mely egykor a Római Birodalom leggazdagabb városa volt az időszámítás előtti időkben. A Vezúv 79-es kitörése során elpusztult város romjai ma a Világörökség részét képezik. Este vissza a szállásra. Fakultatív program ára: 50 €/fő + belépők

4. nap: Egész napos szabadprogram. Fakultatív kirándulási lehetőség: egész napos kirándulás Nápolyba az urlatórék hazájába, Olaszország harmadik legnagyobb városába. Fantasztikus látványt nyújt megérkezéskor a Possilipo-hegyről a Nápolyi-öböl. Láthatjuk többek között Capri, Ischia szigetét is. Nápolyt gyalogosan fedezzük fel: Dóm, San Gennaro ereklyéivel, királyi palota épülete, San Carlo Színház, Galleria Umberto, a város páratlan főtere, majd megcsodáljuk a Piazza Gesu Nuovo, és a Santa Chiara nápolyi bazilikát, mely egy egyházi komplexum. Magába foglalja a tulajdonképpeni templomot, a kolostort, kriptákat és egy múzeumot narancs-, és citromfáival tűzdelt kiskertjét, nyitott oszlopcsarnokát, melyet színes freskók, és ülőkék díszítenek. A városnézés után jöhet a hűsölés, a város egyik homokos strandján csobbanunk, majd este visszatérés a szállásra. A fakultatív program ára: 50 €/fő + belépők

5. nap: Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív kirándulási lehetőség Anacapriba és Capriba. A Sorrentói-félszigetről Capri szigetére hajózunk át. Minibusszal Anacapriba kirándulunk, ahol kóstolót kapunk a környék jellegzetes citromlikőrjéből, a helyi Limoncellóból. A város hangulatos sétálóutcáján végighaladva megnézzük a „szirének fészkét” az ókori kapunál. Ezt követően Capri települését fedezzük fel, melyet a „Világ szalonjának” neveznek; a Szerelmesek útján sétálunk Augustus kertjébe, mediterrán növények illatárjában. Hajóra szállás elött strandolási lehetőség kb. 1-1,5 órás szabadidőben. Este visszatérés a szállásra. A fakultatív program ára: 50 €/fő (+ komp, helyi kisbusz költség)

6. nap: Reggel után észak felé indulunk. Útközben megálló Tivoliban, a nagy múltú település és püspöki székhelyen. Este a tranzitszállás elfoglalása Ferrara környékén.

7. nap: Reggeli után rövid városnézés Ferrarában, majd utazás hazafelé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Részvételi díj tartalmazza: az utazást busszal, a szállást, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérő

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, a fakultatív programokat, a hajót, a vacsorát, a vox készüléket a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a kötelező idegenforgalmi adót és városbelépési díjat helyszíni fizetéssel.

Pénzügy:

 • - Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodánkban fizetendő)
 • - Vox készülék : 4.200 Ft/fő/7nap* (irodánkban fizetendő)
 • - Vacsora felár: 35.000 Ft/fő (5 vacsora, 2-6. estéig)
 • - Egyágyas felár: 60.000 Ft
 • - BBP biztosítás (70 éves korig): 3.850 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 7.700 Ft/fő
 • - A helyi idegenforgalmi adó + behajtási illeték a városokra: a felnőtteknek 60 €/fő, a gyerekeknek csak 50 €/fő összesen, (helyszínen fizetendő egy alkalommal!) 

A belépődíjak 2022 évi árak, a változtatás jogát fenntartjuk. Városnézések során mindent kívülről tekintünk meg, műemlékek meglátogatása szabadidőben, egyénileg lehetséges. A helyszínen fizetendők az adott ország pénznemében.

Kérjük foglaláskor jelezze az irodának mely programon kíván részt venni, mert előre szükséges a belépőjegyeket lefoglalni a csoport számára! A fakultatív programok min. 25 fő jelentkezése esetén indulnak! 

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 14.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.    
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek.
 • A szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Mc Donald’s parkoló, 10-es km kő
 • M7 Autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Olaszországi körutazás! Sorrento - Pompei - Nápoly - Capri! 7 napos buszos utazás szállással, reggelivel, fakultatív kirándulási lehetőségekkel, választható időpontban.

Most fizetendő: 18.990 Ft, a fennmaradó 130.500 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható időpontok: 2023.06.24-30., 07.22-28., 10.16-22. (7 nap/6 éj)

Foglalás e-mailben az adutours@t-online.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed és a felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok az összes kuponkód, és az utasok nevének megadásával. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (irodának fizetendő). A helyi idegenforgalmi adó + behajtási illeték a városokra: a felnőtteknek 60 EUR/fő, a gyerekeknek csak 50 EUR/fő összesen, (helyszínen fizetendő egy alkalommal!). Belépők árairól a leírásban tájékozódhatsz. 35 fő alatti létszám esetén 14.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. VOX készülék használati díja: 4.200 Ft /fő/7 nap(az utazási irodában fizetendő). Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. Napi díja 600 Ft/fő előre fizetendő irodánkban. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 €+áfát számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére