Mai­Kupon

Online angol nyelvtanfolyam kezdőknek/újrakezdőknek valamint haladóknak/középfokú nyelvvizsgára készülőknek mindössze három magánóra áráért! 19 900 Ft helyett 8490 Ft-ért az Angol e-Egyetem jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Az igényes nyelvtudás titka a motiváció és a folyamatos gyakorlás, találkozás a célnyelvvel. Az Angol e-Egyetem online nyelviskola tapasztalt nyelvtanárai olyan részletes, komplex tananyagrendszert állítottak össze, amely segítségével folyamatosan fejlesztheted nyelvtudásod magolás nélkül. Tanóráik a megértésen, sikerélményen keresztül nyújtanak számodra belső motivációt. Izgalmas tanórák a legújabb és leghatékonyabb módszerekkel! AJÁNDÉK EUROPASS Nyelvi Útlevéllel két nyelven a tanfolyam végén!
  • Erős, igényes nyelvtudást kapsz, amivel bátran megszólalhatsz idegen nyelvi környezetben
  • Tankönyvre nem kell külön költened, mivel a feladatlapok, megoldó kulcsok és nyelvtani összefoglalók letölthetőek és belőlük összeállíthatod saját  tankönyvedet.
  • A tananyagok logikusan egymásra épülve következnek így önállóan tudsz haladni
  • A saját fejlesztésű tananyagokat diplomás nyelvtanárok dolgozták ki kifejezetten magyar anyanyelvű nyelvtanulóknak, figyelembe véve a magyar és angol nyelv sajátosságait.
  • Az online tanulmányi rendszert saját felhasználóneveddel és jelszavaddal bármikor használhatod a nap 24 órájában
  • Bármennyit és bármikor gyakorolhatsz, tanulhatsz, ismételhetsz 6 hónapon keresztül, így csak rajtad múlik, hogy a tanfolyamot 2 hónap, vagy 6 hónap alatt végzed el.
  • A nyelvtanfolyam végén kitöltött online teszt után nemzetközileg elfogadott Europass nyelvi útlevelet állítanak ki a hallgatóknak az elért eredményről, angol illetve magyar nyelven


ALAPFOKÚ nyelvtanfolyam

A kezdők és újrakezdők részére kidolgozott ALAPFOKÚ TANFOLYAM megközelítőleg 52 témakörből tevődik össze, ami kb.egy 130-160 órás hagyományos tantermi nyelvtanfolyamnak felel meg.

Ezek olyan témakörök amik a mindennapi életben és a nyelvvizsgákon is előfordulnak. A tananyagok egymásra épülnek, és a hallgatót a teljesen kezdő szintről a KER B1 szintig juttatja el.
(KER B1 szint: A tanuló elboldogul a legtöbb olyan nyelvi helyzetben, amely utazás során adódik. Felkészülés nélkül részt tud venni az ismert, az érdeklődési körének megfelelő, vagy a mindennapi témákról pl. család, szabadidő, tanulás, munka, utazás, aktuális események folyó társalgásban. Egyszerű kifejezésekkel tud beszélni élményekről, eseményekről, álmairól, reményeiről és céljairól. Röviden is meg tudja magyarázni, indokolni véleményét és terveit.)

Az alapfokú tanfolyam  témakörei különböző feladatokból, webináriumokból (webes szeminárium) és gyakorlatokból állnak.
Erről bővebben itt: http://www.angole-egyetem.hu/alapfoku_tanfolyamrol_bovebben_.html


Az alapfokú kurzust a beiratkozás után 5 napon belül elkezdheted, és fél évig használhatod a tananyagokat.

KÖZÉPFOKÚ nyelvtanfolyam

Haladóknak és középfokú nyelvvizsgára készülőknek kidolgozott KÖZÉPFOKÚ NYELVTANFOLYAM célja a tanulót a KER B1( alapfok) szintről a B2 szintre (középfok) eljuttatni.
KER B2 szint: Az anyanyelvi beszélővel természetes, könnyed és közvetlen kapcsolatteremtésre képes. Aktívan részt tud venni az ismert témákról folyó társalgásban, úgy, hogy közben érvelve kifejti a véleményét.
Világosan és kellő részletességgel fejezi ki magát számos, az érdeklődési körébe tartozó témában. Ki tudja fejteni a véleményét valamely aktuális témáról úgy, hogy részletezi a különböző lehetőségek előnyeit és hátrányait.

A középfokú kurzus 12 témakört ölel fel, amelyek teljes mértékben lefedik a középfokú nyelvvizsgákon előforduló témákat.
Minden témakör 4 különböző fejezetből áll, és minden fejezetben valamely nyelvi készség fejlesztése áll a középpontban.
Digitális táblánk segítségével, tanulóink nemcsak látják az új tananyagot, de hallják is nyelvtanárunk magyarázatát. Nagyon fontos dolog, hogy ezen a szinten már minden óra kizárólag angol nyelvű tanári óravezetés mellett zajlik. Nem kell megijedni, mivel ezek rögzített tanórák, így azokat bármikor, bármennyiszer megismételhetőek.
A témakörök felépítésében figyeltünk a fokozatosságra, így a könnyebb témaköröktől haladunk az egyre komplexebb témák felé.

A témakörökről bővebben itt:                                                                           http://www.angole-egyetem.hu/kozepfoku_tanfolyamrol_bovebben_.html

A középfokú kurzusra megvásárolt kuponnal ezen a linken tudsz beiratkozni és a tanfolyamot április 1-től kezdheted el tanulmányi rendszerünkben saját felhasználóneveddel és jelszavaddal. (link honlap)

Ha feliratkozol hírlevelükre; az ingyenes mintaóráikat is megnézheted!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 Elérhetőségek:

web: www.angole-egyetem.hu

mail: info@angole-egyetem.hu

telefon: +36 20 27 94 944

A fenti honlapon lehet beiratkozni /"jelentkezz itt!" címszó alatt/. A személyes adatok és a kuponkód beírása után ,5 napon belül elkezdhető a tanfolyam!

Két kupon megvásárlása esetén alap és középfokú tan folyamunkon tanulhatsz 1 éven át!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angol e-Egyetem Kft.
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére