Mai­Kupon

Online jobb agyféltekés rajztanfolyam a Holler Art-nál kedvezményesen 8.990 Ft-ért! Most fizetendő: 2.290 Ft!

Online jobb agyféltekés rajztanfolyam a Holler Art-nál! - Oktatás kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:2 290 FtTeljes ár:8 990 Ft10% kedvezmény
2023. december 7.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A rajzolás tanulható képesség pont úgy mint kézzel írottan írni. A kreatív tevékenységek növelik az önbizalmat, feltöltenek pozitív energiával, belső nyugalmat árasztanak, fejlesztik a képzelő erőt és a látásmódot. Kényelmesen az otthonodból, a saját időbeosztásodban tudsz alkotni. A videókat korlátlan mennyiségben visszanézheted. Nincs az, hogy jaj nem figyeltem, nem emlékszem, hogyan is volt? Ha elfáradtál vagy pont akkor nincs annyira kedved alkotni akkor sem baj a videók megvárnak.

Hogyan is működik?

Miután megvásároltad a webáruházban az oktató videót, max 48 órán belül kapsz egy e-mailt melyben találsz egy linket. Arra kattintva tudsz regisztrálni az oldalra majd jóváhagyás után belépni ugyan azzal a linkkel. Ennyi az egész és már alkothatsz is. A link 12 ONLINE videót tartalmaz. A videók az első belépéstől számítva 30 napig lesznek láthatóak. Ott állítod meg ahol csak akarod és annyiszor nézed vissza ahányszor csak akarod. Nincs időponthoz kötve. Ha éjjel van kedved alkotni akkor éjjel alkotsz. 

Jobb agyféltekés rajz tanfolyam, lehetőséget ad mindenkinek, kezdőknek-haladóknak, az otthoni tanulásra. A Holler Art módszertan által kidolgozott és bemutatott rajz oktatás segítségével elsajátíthatsz egy egyszerű és könnyen követhető rajz technikát, melyet használhatsz bármilyen témában, nem csak a portré rajzolásában. Így a csendéletben vagy akár a tájképek ábrázolásában.

Partnerünk bemutatkozója:

Holler Erika Zója vagyok, festőművész. 26 évig Olaszországban éltem, ahol elvégeztem a LABA Szépművészeti Akadémiát festő szakon, majd mint festőművész dolgoztam, ezzel egy időben rajz és festő tanfolyamokat tartottam gyermekeknek és felnőtteknek több mint 10 évig. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Online jobb agyféltekés rajztanfolyam a Holler Art-nál!

A kuponért csak 2.290 Ft-ot kell most fizetned! Beváltáskor az e-mailben szolgáltatóval egyeztetett módon a további 6.700 Ft-ot szükséges fizetni!

Bejelentkezés emailben a kuponkód megadásával, ezt követően a szolgáltató elérhetővé teszi számodra az online oktatási anyagokat, illetve segítséget tud nyújtani az eszközök beszerzésében is!

A kupon meg vásárlása után e-mailben vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval az info.hollerart@gmail.com e-mail címen a kuponkód megadásával. Ezt követően a szolgáltató ad tájékoztatást a részletekről.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Holler Art
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1202 Budapest, Nagysándor József utca 207.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére