Mai­Kupon

Online Kezdő Jógatanfolyam - otthoni online videós jógatanfolyam kezdőknek. A tanfolyam díja 12.000 Ft helyett 7.200 Ft. Mozogj otthon, őrizd meg egészséged! Egyszeri díj, örök használat.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Több mint 8 óra vezetett online videós kezdőjóga oktatás, kényelmesen az otthonodból.

Ha stresszes az életed, ha cukorbeteg vagy, ha visszér, izületi, derék, gerinc, mozgásszervi, szív, érrendszeri és keringési vagy hormonális, női problémákkal küzdesz, esetleg túlsúlyos vagy akkor úgy gondolom, hogy megtaláltad a megoldást.

Az általam összeállított videós jógatanfolyam nagyon sok embernek segített már és megváltoztathatja a Te életminőségedet is.

Ha őszintén akarod a pozitív változást, akkor kérlek tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

- Munkahelyi stressz gyötör vagy párkapcsolati problémáid vannak? Magas a vérnyomásod, hát vagy derékfájással küzdesz?

- Szeretnél fittebb lenni, esetleg túlsúlyos vagy? Nincs jógastúdió a közeledben vagy nincs időd elmenni egy jógaórára?

- Otthon ülő anyuka, nagymama vagy kismama vagy?

- Vagy csak szimplán nyugalomra és boldogságra vágysz, mert nem találod a helyed ebben fénysebességgel rohanó világban és szeretnél egy kicsit lelassulni és megtalálni belső békédet?

Ha bármelyik fenti kérdésre IGENNEL válaszoltál, akkor ez az üzenet NEKED szól, kérlek olvasd tovább.



A nevem Lenkefi Mónika, közel 10 éve oktatok jógát Békéscsabán az Ízisz Jóga Stúdióban és szerte az országban ahová meghívnak. Két gyönyörű kislányom van (Luca 14, Lola 12) és 24 éve élek boldog házasságban férjemmel. A küldetésem az, hogy a jóga holisztikus rendszerén keresztül segítsek – az olyan embereknek mint Te – a testi és lelki gyógyulásban.

Közel 10 éve indítottam első kezdő jóga-tanfolyamomat. Kurzusaimon már több mint 1000 ember vett részt.


Az elmúlt tíz évben számtalan emberrel találkoztam, akik különféle problémákkal küzdöttek. A rendszeres jógagyakorlás a következő testi-lelki bajaikra adott megoldást:

- munkahelyi vagy poszt traumás stressz
- folyamatos fáradtság, álmatlanság
- párkapcsolati problémák, női panaszok
- túlsúly, gerinc vagy derékfájás
- izületi problémák, gerincsérv       

A vezetett videós tanfolyamot úgy építettem fel, hogy Te is könnyedén el tudd végezni, akkor is ha még soha életedben nem léptél jógaszőnyegre. Nem szükséges hozzá más mint egy számítógép, internet kapcsolat is némi önszorgalom.

Garantáltan meg tudod csinálni Te is. Otthonról, egyedül.

A közel 50 magyarázó videó lépésről-lépésre, kézenfogva vezet majd az alapoktól egészen az első teljes másfél órás gyakorlásig. A tanfolyamom minden részletre kitér, használata egyszerű és nagyon jól értelmezhető. A teljes tanfolyamhoz két napon belül hozzáférsz a megrendelés után, erről értesítést kapsz e-mailben.

A rendszeresen elvégzett jógagyakorlatok hatására:
- javul a tested sejtjeinek oxigén ellátása, javul a vérkeringésed,
- javulnak a tested szervrendszeri működései, javul az általános közérzeted, felgyorsulnak a tested regenerálódási, öngyógyítási folyamatai csökkenek az esetleges hangulatingadozásaid, javul a szervezeted stresszkezelési mechanizmusa, a mozgásszervi panaszaid enyhülnek.
Az órák egymásra épülnek, fokozatosan növelem a terhelést, ezzel is javítva állóképességedet, tüdőkapacitásodat, rugalmasságodat, egyensúlyérzékedet és lelki békédet.
 
Több mint 8 óra online kezdőjóga oktatás: a teljes tanfolyamhoz azonnal hozzáférsz könnyen “emészthető”, gyakorlatias betekintést kapsz a hatha jóga filozófiájának alapjaiba, közérthető, egyszerű, könnyen alkalmazható gyakorlatsorok segítségével.

Lépésről lépésre építem fel jógagyakorlásodat, bármelyik videót többször is megnézheted bármikor megállíthatod és újra nézheted a videókat, így abban a tempóban sajátíthatod el a mozdulatokat, ahogy neked megfelel

Használd ki MOST mindazt amit Online Kezdő Jógatanfolyamom kínál mindössze napi 20 perc gyakorlással.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után két napon belül aktiválják számodra a tanfolyam elérhetőségét, erről e-mailben kapsz értesítést  és  már kezdheted is a gyakorlást. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KezdoJoga.hu
Cég
Lenkefi Mónika Krisztina EV
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére