Mai­Kupon

🚌 Orchidea Fesztivál az ausztriai Klosterneuburgban: buszos kirándulás 1 főnek kedvezményesen 14.490 Ft-ért! Most fizetendő: 1.840 Ft!

Orchidea Fesztivál az ausztriai Klosterneuburgban - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:14 990 FtElőlegben fizetendő:1840 FtTeljes ár:14 490 Ft3% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mára már világhírű Orchidea Fesztivált 13. alkalommal rendezik meg a Klosterneuburgi Apátság narancstermében és kolostorkertjében. Kötelező mindenkinek, aki szereti a ritkaságokat a virágok világában. Kiállítás fő témái a színek varázsa és az illatos orchideák, de számos különféle kísérőnövény is látható, kiegészítők és egyéb dekorációs kellékek vásárolhatóak az orchideákhoz.Részletes program:

Indulás 07:00-kor Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5. (Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
(Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.
Érkezés a délelőtti órákban Klosterneuburgba.

A kiállításon kívül a kiállítási sátorban egyéni tanácsadás, különféle növények, kiegészítők és egyéb dekorációs kellékek találhatók vásárolhatóak az orchideákhoz. Ezt követően felfedezzük a 900 éves Ágoston-rendi apátságot mely Ausztria egyik kulturális, és szellemi központja. Legkiemelkedőbb látnivalója a középkori házrészből és a ház talán legértékesebb műkincséből, a XII. századi Verdun oltár és az impozáns Márványterem a páratlan műkincsei közül.

Délután megérkezünk Bécsbe, ahol informatív buszos városnézés keretein belül tekintjük meg a várost: Mária Terézia tér, Várkert, Operaház, Kärtner Strasse, Várnegyed, Városháza. Ezt követően rövid szabadprogram Bécs csodálatos belvárosában.
Visszaindulás 18.00 óra körül, hazaérkezés a késő esti órákban.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • magyar nyelvű idegenvezetés

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő valamint a turista buszok után fizetendő áfa helyszíni fizetéssel.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak. Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Az iroda a változtatás jogát fenntartja.
 • A feltüntetett belépők az esetleges plusz szolgáltatásokat is tartalmazzák.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, ezért jó ha rendelkezik aprópénzzel.
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3.000 Ft/fő felár ellenében tudják neked biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. Az ülőhelyek beosztása a jelentkezés sorrendjében történik. Együtt jelentkezőket minden esetben egymás melletti, mögötti helyekre ültetik, amennyiben ezt jelzik felénk!

Felszállási lehetőségek:

 • Budapest, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald’s 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Tata-Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldi az iroda). Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. március 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Buszos utazás 1 főnek az Orchidea Fesztiválra az ausztriai Klosterneuburgban.

Most fizetendő: 1.840 Ft, a fennmaradó  12.650 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható dátumok: 2023.03.11., 03.15. BETELT! , 03.18.

Foglalás e-mailen: adutours@adutours.hu a vásárlást követő 48 órán belül neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (irodának fizetendő). 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést.  Amennyiben az út valamilyen okból nem indulna, a kupon beváltható más útra is. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni

Belépők: 25 €/fő (kötelező kombinált jegy: kolostor + magyar nyelvű audio guide+ Orchidea Kiállítás) buszon fizetendő!

Külön fizetendő a turistabuszok után, fizetendő plusz Áfa: 5 € /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére