Mai­Kupon

Kategóriák

Óriás Jégvarázs plüss baba - Elza (50cm) most kedvező áron 9 990 Ft helyett 4 990 Ft-ért! Lepje meg gyermekét Karácsonyra!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Csalj mosolyt kislányod arcára a Disney jól ismert Jégvarázs című mesefilmjének főszereplőjével Elzával. Az óriás plüss babával saját maga is előadhatja a történetet, és esténként a kedvenc főhősét ölelgetve édesebb lesz az alvás!A babák mérete kb. 50 cm
Anyaguk puha plüss

- Elza világoskék ruhát és kék topánkát visel

1 éves kortól ajánljuk

A történetről röviden:

Elza hercegnő, különleges hatalom birtokában van: képes jeget és havat varázsolni a tenyerével. Egy varázslatnak köszönhetően Arendelle királyság az örök tél fogságába esik. A folyton optimista, félelmet nem ismerő Anna fantasztikus kalandra indul a hegyekbe, hogy megtalálja nővérét, Elzát (a Hókirálynőt) és véget vessen a fagyos varázslatának.
Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkozik. A mágikus kalandokkal kísért úton a természet erőivel kell dacolnia, hogy megmentse a királyságot a teljes pusztulástól.
A történet végén Elza rájön, mi is a szeretet kulcsa: hogy kordában tudja tartani az erejét. Ezen felismerés alapján felolvasztja a birodalmat a tél alól, helyreállítja testvéri kapcsolatát Annával, és az egész királyság ünnepel.

Nagyszerű játékok, egyenesen a mozivászonról! Rendeld meg most a Jégvarázs babát 9 990 Ft helyett 4 990 Ft-ért!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. december 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma:
- Elza baba kedvező áron 9 990 Ft helyett 4 990 Ft-ért!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Postaköltség: 1 200 Ft (Egy postaköltségbe 1 db termék fér bele!)

Beváltható itt:
Személyes átvétel a Mazza Dett Kft., 1131 Budapest, Dolmány u. 5-7. II. em. 30. cím alatt, hétfőtől csütörtökig 9.00-16.00, pénteken 9.00-12.00 között vehető át, a kinyomtatott kupon ellenében.
Telefonszám: 06-30-561-1536
Email cím: kuponinformacio@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Mazza-Dett Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1131 Budapest, Dolmány u. 5-7.
II. em. 30.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére