Mai­Kupon

Örök élmény Pünkösdkor az Örök városban! Római városlátogatás repülővel, 4 nap, 3 éjszaka 3*-os, belvárosi hotelben reggelivel, római transzferrel, idegenvezetővel 1 főnek 89.000 Ft helyett 49.900 Ft + repülőjegy. Most fizetendő 5.000 Ft.

Római 4 napos városlátogatás repülővel 1 főnek, reggelivel - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:89 000 FtElőlegben fizetendő:5 000 FtTeljes ár:49 900 Ft44% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Róma - a közel három évezredes történelméből táplálkozó, antik és élettől duzzadó város - teljes felfedezéséhez sokak szerint egy egész élet is kevés. Megismerni, kiismerni, és éppúgy megunni is lehetetlen. Akár első alkalommal, akár elbűvölt visszatérőként sokadszorra járunk az olasz fővárosban, ez négynapos út nagyszerű alkalom arra, hogy szakavatott vezetővel bejárjuk a világhírű klasszikusokat, vagy igazi kuriózumok nyomába eredjünk. Az első rangú múzeumok, ámulatba ejtő szépségű nevezetességek, templomok és terek megtekintése mellett megmártózunk a hamisítatlan római hangulatban is; nagy élmény az ízes olasz konyha, az dallamos nyelv, a zamatos kávé egy napos teraszon, egy beszélgetés a hömpölygő Tiberis partján, vagy egy kedvünk szerinti kellemes séta az évezredes múlt és pezsgő jelen káprázatos együttéléséből megszülető Örök városban.Az utazás programja:

1. nap: Járatunk menetrend szerint, délelőtt indul a Liszt Ferenc Repülőtérről, a kora délutáni órákban érkezünk meg a Fiumicino Repülőtérre. A csomagfelvételt követően bérelt buszunkkal az E.U.R. városrészen keresztül érkezünk meg Rómába, a központi fekvésű szállodánkba. A szobák elfoglalását és a rövid pihenőt követően máris felkerekedünk, hogy ízelítőt kapjunk az Örök város antik, középkori, barokk és századfordulós nevezetességeiből, olyan világhírű helyszíneket keresve fel, mint a Spanyol lépcső, Trevi-kút, Parlament alsó háza, Miniszteri Palota, Pantheon, Piazza Navona tér és díszkútjai. Szabad időnkben egyénileg költhetjük el vacsoránkat a hangulatos helyi trattoriák egyikében, megkóstolva a méltán népszerű olasz konyha remekeit, kiváló borok kíséretében. A szabad program után idegenvezetőnkkel együtt vagy önállóan térhetünk vissza a szállodánkba.

 2. nap:  Délelőtt szabad program, mely idő alatt két Pünkösdvasárnaphoz kapcsolódó programot ajánlunk utasaink számára:

- 10:30 órakor kezdődik a Szent Péter Bazilikában az ünnepi Szentmise, melyet követően 12:00

órakor a Bazilika előtti téren részesülhetünk Ferenc pápa pünkösdi áldásában.
- 10:30 órakor kezdődik a Pantheonban (Santa Maria Rotonda) az ünnepi Szentmise, melynek csúcspontja 12:00 órakor, a kupola nyílásán keresztül több tonna rózsaszirmot szórnak be, a Szentlélek kiterjesztésének jelképeként.


Délután félnapos fakultatív programként már ismerős helyi idegenvezetőnkkel fedezhetjük fel az antik Róma világát, bejárva a Colosseum, Forum Romanum, Capitolium domb, Palatinus domb területét, útközben megtekintve Michelangelo Mózes szobrát, Trajanus győzelmi oszlopát, és a Császári diadalíveket. A programot követően az olasz főváros további nevezetességeit kereshetjük fel, mint a Victor Emanuel emlékművet, Santa Maria Maggiore templomot vagy a Bocca della Verità-t, vagyis az Igazság száját és a Santa Maria in Cosmedin-templomot. Programunk végén idegenvezetőnkkel együtt vagy - a már jól ismert útvonalakon - önállóan térhetünk vissza a hotelünkbe.

3. nap:  A délelőtti és kora délutáni órákban félnapos fakultatív program keretén belül, remek lehetőség nyílik, hogy Rómában élő művészettörténész helyi idegenvezetőnkkel látogatást tegyünk a Vatikáni Múzeumokba, ahol olyan felbecsülhetetlen értékű mesterműveket csodálhatunk meg, mint a Laokoón-csoport, stanzák és a Sixtus-kapolna. A múzeumlátogatást követően továbbra is szakavatott vezetőnkkel közösen lépünk be a Szent Péter sírja fölé emelt, 60.000 hívő befogadására alkalmas Szent Péter Bazilikába, amely olyan művészóriások ihletett álmaiból jött létre, mint Bramante és Michelangelo. Elsétálunk a lenyűgöző Szent Péter térre, amely Bernini azon ötlete alapján nyerte el mai formáját, hogy megépítésekor kövessék az alapokul szolgáló Néró és Caligula cirkuszának kör alakját. A nap másik felében folytatjuk közös sétánkat: Angyalvár, Sant Angelo híd, Tiberis. Közös sétáink után ismét jól megérdemelt szabadidőnket tölthetjük el újabb ízelítőt véve az olasz konyha kiválóságaiból.

4. nap:  A reggelit és a szállodai kijelentkezést követően a Falakon kívüli Szent Pál Bazilikát látogatjuk meg, majd rövid fotószünet erejéig a Cestius piramist tekintjük meg. Búcsút intve Rómától továbbutazunk a repülőtérre, majd a kora délutáni órákban menetrend szerinti járatunkkal hazaindulunk.

A leírásban szereplő programok sorrendjének módosításához való jogot Irodánk fenntartja. 

Részvételi díj tartalmazza:

- légkondicionált autóbuszt a transzferekhez,
- 3 éjszakai szállást két- és háromágyas, fürdőszobás 3*-os szállodai szobában, Róma belvárosában a Termini közelében,
- bővített kontinentális büfé jellegű reggelit a szállodában,
- a csoporttal együtt utazó olaszul is beszélő magyar idegenvezetőt,
- ingyenes Róma térképet,
- a szervezés díját.

Poggyász információ:

A részvételi díjban foglalt személyenkénti 1 db kisméretű fedélzeti utazótáska  (40 × 30 × 20 cm méretű).

- feladható 20 kg poggyász: 25.600 Ft/fő, amely a WizzAir mindenkor érvényes díjazása szerint alakul.

A részvételi díjon felül az irodában kötelezően fizetendő díjak:
- repülőjegy, és repülőtéri illeték, egy db fedélzeti utazótáska  1 db a fedélzetre felvihető 40 x 30 x 20 cm méretű és 10 kg súlyú nagy kézipoggyász* összesen: 65.000 Ft/fő

-  ügyfél regisztrációs díj: 1.500 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodának fizetendő.

-  1,8% kötelező útlemondási biztosítás, amely az előre kifizetett tételek után fizetendő pl. részvételi díj, egyágyas felár, repülőjegy, feladott poggyász stb.

-  egyágyas felár: 27.000 Ft/fő

WIZZ Priority szolgáltatás: 14.000 Ft/fő (oda-vissza útra)**, amely az irodában előre fizetendő, és a Wizz Air mindenkori érvényes díjszabása szerint módosulhat,

A részvételi díjon felül az irodában választhatóan fizetendő díjak:

- feladható 20 kg poggyász: 25.600 Ft/fő, amely a WizzAir mindenkor érvényes díjazása szerint alakul.
-  baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást:  80 év alatt 2.000 Ft/fő/4 nap; 18 év alatt: 1.000 Ft/fő/4 nap.

Az utazás során fizetendő díjak:

1. Vatikán Múzeum és Szent Péter Bazilika félnapos fakultatív program (min. 10 fő):
Az irodában fizetendő: 7.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezési és ügyintézési díjat
A helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 40 €/fő, amely tartalmazza a helyi idegenvezetést, az audioeszköz bérlését, a Vatikán Múzeum belépődíjat, az ingyenes belépést a Szent Péter Bazilikába és a csoportos foglalási díjat.

2. Antik Róma félnapos fakultatív program (min.10 fő):
Az irodában fizetendő: 7.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezési és ügyintézési díjat
A helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 30 €/fő, amely tartalmazza a helyi idegenvezetést, az audioeszköz bérlését, a Colosseum belépődíjat és a csoportos foglalási díjat.

A tömegközlekedés használata feltétele a csoport római közlekedésének, de a hotel központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy 7-8 darab vonaljeggyel megvalósuljanak a tervezett programok.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. június 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. június 8-11. (szombat-kedd)

Most fizetendő 5.000 Ft, a fennmaradó 44.900 Ft-ot és a többi az ajánlatban felsorolt díjat az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni.

Részvételi díj tartalmazza:

- légkondicionált autóbuszt a transzferekhez,
- 3 éjszakai szállást két- és háromágyas, fürdőszobás 3*-os szállodai szobában, Róma belvárosában a Termini közelében,
- bővített kontinentális büfé jellegű reggelit a szállodában,
- a csoporttal együtt utazó olaszul is beszélő magyar idegenvezetőt,
- ingyenes Róma térképet,
- a szervezés díját.

Menetrend:
- Indulás: 2019.06.08. 11:45 Budapest - Terminal 2B, Érkezés: Roma Fiumicino - Terminal 2,
Járatszám: W6 2339,
- Visszaindulás: 2019.06.11. 14:15 Roma Fiumicino - Terminal 2, Érkezés: Budapest -
Terminal 2B, Járatszám: W6 2340.

Vevőtájékoztató: 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

Iroda cím: Flórián Udvar 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet. Irodánk
megközelíthető a Polgár utcai bejáraton felül a Flórián tér felől az OTP bankfiók melletti „A”
épület bejáratán keresztül is.
Nyitva tartás: hétköznapokon 12-18 óra között
Telefonszám: +3630/592-6107
E-mail cím: info@pannoniatravel.hu
Weboldal cím:www.pannoniatravel.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére