Mai­Kupon

Örökítsd meg szépséged: magadnak, párodnak! Szexi, fehérneműs műtermi fotózás profi modell fotóstól! Most nagyon kedvező áron 44 450 Ft helyett 78% kedvezménnyel, mindössze 9 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!"A szépség múlandó, az érték örök!"

Ezért mi nem csak fotózunk, az egyéniségek szépségét, korok pillanatait, az élet harmóniáját és az élmények varázsát kapjuk lencsevégre.

Megörökítjük, ami a legfontosabb:

Az érzést.Szexi fotó: 

Ezt a fényképezést azoknak ajánljuk, akik saját magukat vagy partnerüket szeretnék meglepni egy igényes sorozattal (esküvő, szülinap, karácsony, évforduló)

Fotózás különleges helyszínen, pl.: Swinger Club, Jakuzzi, Exkluzív fedett medence, Lovarda, Autószerelő műhely- a fotózás időtartama: 1 óra 
- ruha: saját + stúdió 
- CD kép: összes fotó
- retusálás  ( 5 darab retusált kép, amely választható)
- képszám: 100-150 db

 

Az ajánlat tartalma: 1 fő részére, 1 óra műtermi szexi fehérnemű fotózás profi modell segítségével 2 átöltözési lehetőséggel. Saját fehérneműt kell vinni. 100-120 db CD-n hazavihető kép, ebből 5 kép retusált.

Az ajánlat nem tartalmazza a sminket!

 

 

Ma a meglepetést és az erotikát kapcsoljuk össze.

Készíts magadról egy szexi fehérnemű sorozatot, hogy meglepd vele párodat. Arról nem is beszélve, hogy milyen jó érzéssel fog eltölteni téged, ha évek múltán előveszed ezeket a képeket és elmondhatod, hogy igen, ezt is kipróbáltad.

Már a fotózás is egy különleges élmény, hiszen a műtermi körülmények és a profi fotós mellett egy igazi modell is segíteni fog, hogy minden képen a lehető legdögösebb legyél. 

Annak érdekében, hogy a fotózáson igazán komfortosan érezd magad, saját fehérneműt kell vinned, de a 2 átöltözési lehetőségnek köszönhetően több fajta szerelésben is viríthatsz a képeken.

Maga a fotózás körülbelül 1 órát vesz majd igénybe, amely során 100-120 darab kép készül el.

Ha ezzel megvagytok, akkor 5 fényképet külön kiválaszthatsz, amelyet retusálási eljárásnak vetnek alá, így a hibátlan képeket még tökéletesebbé varázsolják majd.

A fotózáshoz adunk néhány tanácsot is. Például egy héttel előtte intézd el a kozmetikussal az összes szükséges előkészületet, 3 nappal előtte ne menj már el szoláriumba és előző napra hagyd a fodrászt és jól pihend ki magad, hogy ne legyél fáradt.
Ezt a néhány apróságot betartva tényleg garantált a siker és a tökéletes ajándék és emlék elkészítése.

Ne felejtsd el, hogy ezeket a képeket mindig jó érzés lesz visszanézni. Ez nem a megszokott fotósorozat lesz rólad, hanem valami sokkal különlegesebb, extrémebb, vadabb.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy személy csak 1 darab kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is! 

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes!

A kupon beváltható 2013. július 31.-ig. (Eddig lehet a szolgáltatóval időpontot egyeztetni!)

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Telefon:  (06-70) 632-5803

Email cím: erika.barna99@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belissima Fotó
Cég
Cerbex Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Ivánka Pál u.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére