Mai­Kupon

Örömfestés előképzettség nélkül! Budán 3 órás kis csoportos festés, ehhez szükséges kellékekkel, étellel, itallal 1 főnek 14.900 Ft helyett 11.900 Ft-ért, melyből most fizetendő 2.300 Ft. Ajándékba is adható!

3 órás kis csoportos örömfestés Budán - Egyéb kupon
Eredeti ár:14 900 FtElőlegben fizetendő:2 300 FtTeljes ár:11 900 Ft20% kedvezmény
2023. október 5.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

3 órás kis csoportos festés, amin az adott eseményre meghirdetett képet készítjük el lépésről lépésre, vezetett instrukciókkal, szakszerű útmutatással. Az ár tartalmazza az 50 x 40 cm-es feszített vásznat, minden szükséges kelléket, eszközt; valamint édes és sós nassolnivalókat, péksüteményeket, rágcsálnivalókat, kávét, teát és üdítőt, valamint 2 pohár minőségi bort vagy pezsgőt. Glutén- és laktózmentes opciókkal! A jó hangulatot a különleges, 100+ éves, kertes budai ház atmoszférája, és a lágy zene segíti elő.Az örömfestést vezeti: Körmendi Klára festőművész

"Körmendi Klára vagyok, festőművész. 2018-ban ragadtam először ecsetet egy hasonló foglalkozáson, mint amiket ma én is tartok. Felnőtt koromban vettem egy hajtűkanyart és váltottam az irodai munkából a festészet felé. Azóta rengeteget képeztem magam és pontosan tudom, milyen bármiféle gyakorlat, háttértudás nélkül elkezdeni festeni. Olyan instrukciókkal tudom segíteni a velem alkotókat, amiket én hiányoltam, és amiket magamtól kellett sok esetben megtanulnom. Korábban szerzett munka tapasztalatom során olyan kommunikációs és empatikus képességekre tettem szert, aminek köszönhetően az egyénre igazított útmutatással tudok segíteni, hogy biztos legyen a sikerélmény. Akár angolul is tartok festést. "

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható 2023. november 30-ig.
 
A kupon megvétele után csak nézd ki  a Facebookon ( https://www.facebook.com/lamaisonobuda ) az események közül melyik csoportos festésre szeretnél elmenni és regisztrálj rá e-mailben az info@klarakormendi.com címen az eseményben leírtak szerint.  
 
Most fizetendő 2.300 Ft, a fennmaradó 9.600 Ft-ot a helyszínen a szolgáltatónak kell fizetni. 

A kupon tartalma:  3 órás csoportos örömfestés, 50x40 cm-es vászonra, étellel, itallal.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kétevezős Kft.
Szolgáltatás helye
1035 Budapest, Hunos utca 15.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére