Mai­Kupon

Ossza ki a legjobbnak járó díjat. Oscar szobor ajándékba 12.700.- Ft helyett, most CSAK 6.500.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A legmegfelelőbb alkalom amikor a legjobbakat díjazhatjuk! 

Itt az Oscar díj átadás, most  díjazza szeretteit, barátait, munkatársait, de akár főnökét is Oscar szoborral, a hatás nem fog  elmaradni.

Ossza ki...

-A legjobb feleség!
-A legjobb főnök!
-A legjobb barát! 
-A legjobb apa, anya! 
-A legjobb testvér! ....Ügyfél-, Orvos-, stb...A szobor mérete márvány talppal együtt 26 cm.

 

Kérjük küldje el nekünk, hogy mit szeretne az Oscar szobor kis táblájára. 3-4 nap alatt elkészítjük azt. Ossza ki...A legjobb feleség!, A legjobb főnök!, A legjobb barát!, A legjobb apa, anya!, A legjobb testvér!, A legjobb évjárat!, A legjobb nagymama!, A legjobb orvos!, A legjobb szomszéd!, A legjobb ügyfél! díjakat. Az alpszövegtől eltérő gravírozás esetén az ár módosulhat  (40 Ft/karakterszám)a szöveg hosszának függvényében, kérjük hívja a 06-20-204-7879-es mobilszámot.

A plakettre kerülő szöveget küld át az info@ajandek-centrum.hu emailcímünkre, majd figyeld a fiókod, hogy ellenőrizhesd az általunk megszerkesztett látványtervet amit vissza kell igazolnod, mert csak ez után továbbítjuk a gravírozónk számára.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 22-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 


Története:

Az Oscar-díj (hivatalos angol nevén Academy Award) az Egyesült Államok legrangosabb filmművészeti díja, amelyet a Filmművészeti és FilmtudományiAkadémia (AMPAS) ad ki több kategóriában 1929 óta.

A díjakat látványos gála keretében minden év februárjában rendeztek gálát. A számos kategória jelöltjei az előző évben bemutatott filmek alkotói közül kerülnek ki, az Akadémia állítja fel a jelöltek listáját, a technikai kategóriákban három, a többi kategóriában öt jelöltet választanak ki, kivétel a Legjobb film kategória, melyben 2010-től 10 jelöltet választanak ki. A jelöltekre az akadémia tagjai szavazhatnak. Az eredményeket rendkívüli titoktartás mellett összesítik és őrzik a díjátadás pillanatáig.Személyes átvétel: Budapesten a 0620/204-7879-es telefonos egyeztetés után!

Futárszolgálat: az ország egész területére: 990.- Ft

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ajándék-Centrum
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére