Mai­Kupon

🚌 Őszi kirándulás a Börzsönybe, a novemberi egynapos buszos utazás 1 főnek 9.990 Ft helyett 5.990 Ft, most fizetendő 900 Ft.

Buszos kirándulás a Börzsönybe - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:900 FtTeljes ár:5 990 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A vulkáni eredetű Börzsöny hegység népszerű és kedvelt kirándulóhely, Magyarország harmadik legmagasabb hegysége. Vízfolyásokban gazdag, több mint 300 forrása közül ötven 600 m magasság fölött ered. A Börzsöny vidéke az ember megjelenésétől fogva lakott hely, ennek legrégibb nyomai az új kőkori telepek. A vidék gazdag történelmi múltja, népművészetének emlékei megjelennek a mesék és legendák világában, a boszorkány- és a betyártörténetekben, Petőfi Sándor útirajzaiban.
Az utazás programja:

Első megállónk Szob, ahol a Börzsöny Múzeum kiállításait nézzük meg. Itt átfogó képet kapunk az Ipoly-mente és a Dunakanyar régészeti, történeti, néprajzi emlékeiről, megismerhetjük a Börzsöny flóráját, faunáját. Kőzetei, ősállat maradványai, a legszebb tájrészek fotográfiái kerültek bemutatásra. Nagybörzsöny Árpád-kori település a Börzsöny-patak partján sok érdekes látnivalót kínál. 13. századi román stílusú kis falusi temploma egy dombtetőn, a falu szélén fogadja az ide érkezőket. Másik különleges temploma a Bányásztemplom, mely gótikus stílusban épült, elődjét valószínű a XIII. században a németek építették. A patak vizét malom meghajtására használták a XVI. század óta. A teljes épségben fennmaradt műemlék Antal-féle malmot a XIX. században építették, ma a turisták számára nyitva áll. Különleges gyűjtemény Kókai Géza szépművészeti fafaragások kiállítása. Országosan szép egyedi munkák, csipkeszerű fafaragások láthatók itt. Végül Drégelypalánkra látogatunk, ahol a Szondi Látogatóközpont kiállításaival ismerkedünk. A kiállításban nemcsak a vár történetének, ostromának és Szondi György alakjának állítanak emléket, hanem a környékéből előkerült régészeti leletek, irodalomtörténeti emlékek, sőt egy tájszoba is bemutatásra kerülnek. A látogatás után a Várkapitány étteremben lehetőség lesz elfogyasztani a várkapitány kedvencét, ami póréhagymával és baconnel töltött rántott sertés szelet körettel. 1.500,- Ft/fő (foglaláskor irodánkban fizetendő).

Budapestre várható visszaérkezés, 19-20 óra között. 

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

Belépők: kb. 3.500- Ft/fő.

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. november 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. november 20. (szombat)

Most fizetendő 900 Ft, a fennmaradó 5.090 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 8.00 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)
Indulás: 8.30 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére