Mai­Kupon

🚌 Őszi kirándulás a Seegrotte-tavasbarlanghoz valamint a Schönbrunni állatkertbe! Buszos utazás 1 főnek, túrával kedvezményesen 11.490 Ft-ért! Most fizetendő: 1.460 Ft!

Seegrotte - tavasbarlang és Schönbrunni - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:11 990 FtElőlegben fizetendő:1460 FtTeljes ár:11 490 Ft4% kedvezmény
2023. október 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az ausztriai Hinterbrühl közelében található Seegrotte egy barlangrendszer amely egy egykori gipszbánya alatt található. Itt van a szomszédban, mégis kevesen ismerik, pedig érdekes története van és egy filmforgatásnak köszönhetően világhírűvé vált. A Schönbrunni Állatkert a világ legrégebbi állatkertje és egymás után öt alkalommal kapta meg az Európa legjobb állatkertje kitüntetést.Program:
Indulás reggel 7:00-kor Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel.

Európa legnagyobb földalatti tava közelebb van, mint gondolnánk. Bécstől mindössze 17 km-re fekszik az a barlangrendszer, amely lenyűgöző élménnyel ajándékozza meg az odalátogatókat. A sejtelmes földalatti világban megismerkedhetünk a hosszú éveken át itt zajlott munkával; találunk múzeumot, kápolnát, sőt a világ egyik legelső vadászrepülőgépének makettjét is láthatjuk itt, amelyet a barlangban építettek a második világháború ideje alatt. A tavon motorcsónak segítségével kalauzolják el az érdeklődőket, amely nemcsak rendkívül izgalmas, hanem páratlanul gyönyörű látványt is nyújt. Közelsége miatt óriási az érdeklődés a magyar utazók körében, évente számtalan csoport fordul meg a „Seegrotte”- ban. Egyedülálló és felejthetetlen kalandokban lesz része mindenkinek, aki ellátogat a föld alá.

Délutáni programunk a világhírű Schönbrunni Állatkert, mely Ausztria leglátogatottabb kulturális és szabadidős nevezetességei közé tartozik. Az állatkertet 1752-ben alapították (Tervezője Mária Terézia férje, Lotaringiai Ferenc volt) és így a világ legrégibb, még működő állatkertjének számít. 17 hektár területen valamennyi földrész állatai megtalálhatók. Részben barokk környezetben tekinthetjük meg a nagy pandákat, a koalamedvéket, a hatalmas esőerdő-házat, egy korallszirtet, az afrikai elefántokat, a majomszigetet, egy pelikánkolóniát, összesen több mint 500 állatfajt, amelyek közül számosat csak ritkán láthatunk állatkertben. Az állatkert központjában a 18. századi barokk ékszer, a császár pavilon ma kávézóként és étteremként működik. Teraszáról meg lehet figyelni a nagy pandákat és az Afrika létesítményt állatait.

Aki szeretné megtekintheti a Schönbrunn-i Kastélyt, mely egykor a Habsburg császárok nyári rezidenciája volt. A 22 teremből álló „Imperial Touron” megismerkedhet a látogató I. Ferenc József és Sisi életének mindennapjaival: Ferenc József lakó- és dolgozószobája: szolid és egyszerű; annál fényűzőbbek a reprezentációs termek és a vendégszobák. A Tükörteremben valaha Mozart zenélt, mint hatéves csodagyerek.

Az utazás az Állatkert programot tartalmazza, a Schönbrunn-i Kastély meglátogatása kizárólag irodánkban előre jelzés esetén, az Állatkert helyett egyénileg lehetséges! Előre jelezni szükséges!

Visszaindulás 17.00-18.00 óra körül, hazaérkezés a késő esti órákban.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • magyar nyelvű idegenvezetés / csoportkíséretet
 • szervezést

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő valamint a turista buszok után fizetendő áfa helyszíni fizetéssel.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • BBP biztosítás (70 éves korig): 600 Ft/fő
  BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő
  Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő)
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak. Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Az iroda a változtatás jogát fenntartja.
 • A feltüntetett belépők az esetleges plusz szolgáltatásokat is tartalmazzák.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, ezért jó ha rendelkezik aprópénzzel.
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3.000 Ft/fő felár ellenében tudják neked biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6.000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. Az ülőhelyek beosztása a jelentkezés sorrendjében történik. Együtt jelentkezőket minden esetben egymás melletti, mögötti helyekre ültetik, amennyiben ezt jelzik felénk!

Felszállási lehetőségek:

 • Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
 • M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, MOL benzinkút, 28-as km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya Tatabánya (Vértesszőlős) - MC Donald’s 61 km kő (Sztráda Áruház mellett)
 • M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya, Tata-Concói Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választjátok, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a visszaigazoláskor küldi az iroda). Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

KÉRJÜK FOGLALÁSKOR JELEZZE IRODÁNKNAK MELY PROGRAMON KÍVÁN RÉSZT VENNI, MERT ELŐRE SZÜKSÉGES A BELÉPŐJEGYEKET LEFOGLALNI A CSOPORT SZÁMÁRA!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Buszos utazás 1 főnek a Seegrotte - tavasbarlanghoz valamint a Schönbrunni állatkertbe. 

Most fizetendő: 1.460 Ft, a fennmaradó  10.030 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható dátumok: 2023.10.22.

Foglalás e-mailen: adutours@t-online.hu a vásárlást követő 48 órán belül neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (irodának fizetendő). 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést.  Amennyiben az út valamilyen okból nem indulna, a kupon értéke visszaigényelhető. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni

Belépők: 

Schönbrunni kastély/Imperial tour (audio guide): Felnőtt 24 €/fő, Gyerek 17 €/fő (6-18 év) Diák 20 €/fő (19-25 év)
Schönbrunni álltakert: Felnőtt 24 €/fő Gyerek /diák: 15 €/fő (6-14 év)
Seegrotte Tavasbarlang: 18 €/fő (felnőtt) 15 €/fő (nyugdíjas/gyermek 14 évig)
A kedvezményes jegyek igénybevételéhez minden esetben szükséges helyszínen a jogosultság igazolása! (gyerek: útlevél; diák: diákigazolvány)

Külön fizetendő a turistabuszok után, fizetendő plusz Áfa: 8 € /fő melyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek/csoportkísérőnek fizetni.

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 600 Ft/fő
 • BBP biztosítás (70 éves kortól): 1.200 Ft/fő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére