Mai­Kupon

Őszi lendület! 5 alkalmas (13 kezelés) komplex méregtelenítő / fogyasztó masszázscsomag a Lótuszvirág Szalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez a tradicionális kínai masszázs MIAOMEI néven lehet sokaknak ismerős, hiszen 5 éve a masszázshoz külön kifejlesztett táplálékkiegészítőkkel, és élelmiszerekkel az egyik legeredményesebb méregtelenítő, és fogyasztó módszerként vált ismertté.

Őszi lendület csomagunk - tartalma: 5 db miaomei masszázs, 3 alkalom spa méregtelenítő lábfürdő, 5 db választott tapasz -, most megteremti a lehetőséget, hogy kedvezményesen tapasztalják meg ennek a különleges, tradicionális kínai eljárásnak a jótékony hatásait.  
Kezeléseink egy tradícionális akupresszúrás elemeket tartalmazó masszázsra épülnek, mely az ősi kínai tradícionális gyógyászat egyik eleme.
Ma már tudjuk, hogy az anyagcsere-folyamatok nem megfelelő működése nem csak a túlsúly kialakulásáért, és az emésztési problémákért felelős, de a szervezet elsavasodása, a magas vérnyomás, cukorbetegség, izületi fájdalmak, sőt az allergia kialakulásában is jelentős szerepet játszik.
A masszázs rengeteg jótékony hatása elsősorban abban rejlik, hogy nagyon intenzív és hatékony méregtelenítési folyamatokat indít be a szervezetben, illetve harmonizálja az anyagcsere-folyamatokat, ezzel visszaállítja testünkben, és lelkünkkben is az egyensúlyt. A méregtelenítési folyamat után pedig rendszeres masszázzsal pedig hosszú távon fenntarthatjuk ezt az egyensúlyi állapotot.
Szervezetünk egyensúlyának fokozatos helyreállása során megszabadulunk a felhalmozott salakanyagoktól, fellélegezhetünk testileg, lelkileg egyaránt. A kezelés lúgosít, csökkenti a vérnyomást, a koleszterinszintet, az allergia kellemetlen tüneteit, és jótékony változást hoz életminőségünk terén. A kezelést egészíti ki a spa méregtelenítő lábfürdő és a klines számára leglényegesebb területek kezelésére megfelelő tapasz.
A tapaszokról bővebben http://bambuszvirag.net/kinaimedicina.htm

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A masszázsokat egymást követő napokon szükséges igénybe venni. 

A masszázs ruhában történik, egy hosszú, bőven csípő alá érő vékony pamut felső, egy pamut nadrág, és egy pamut zokni szükséges. 

Mivel a masszázs megmozgatja a bélrendszert is, célszerű a kúra alatt könnyebb ételeket fogyasztani.

1 masszázs kb. 1 órát vesz igénybe, a lábfürdő 1/2 órát. 

Mindenki egy kupont vehet saját részre és bármennyit ajándékba!

Minden kezeléshez bejelentkezés szükséges: 

E-mail:  info@lotuszviragszalon.hu

Telefon: 06-30-200-1569                        

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lótuszvirág Egészségmegőrző és Fogyasztó Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1158 Budapest, Apolló utca 61.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére