Mai­Kupon

🚌 Őszi utazás Békésszentandrásra és Szolnokra. Egynapos buszos kirándulás november 14-én, 1 főnek 12.990 Ft helyett 6.990 Ft, most fizetendő 1.050 Ft.

Békésszentandrás és Szolnok, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1050 FtTeljes ár:6 990 Ft46% kedvezmény
2021. október 20.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az utazás programja:

Mai programunkat Szolnokon a Reptár Repülőmúzeumban kezdjük. A RepTár egy elsősorban hadászati célra épített légjárműveket és azok történetét bemutató interaktív kiállítás Szolnokon, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Egyedülálló gyűjteményként mutatja be a múlt katonai repülésének titkait. Felújított repülőgépek, rakéták, járművek és kiegészítők várnak. Interaktív ismeretterjesztő eszközökkel, kalandpályával, játszótérrel, étteremmel és sok izgalmas program vár, minden korosztálynak. A 4D mozi terem a Hangárépület galériáján található, ejtőernyős és repülős filmeket vetítenek. Az élményt a 360 fokos körbetekintést biztosító VR-szemüvegek fokozzák és mozgó, pilótaülésekhez hasonló székek teszik még élet hűbbé. Lesz lehetőség még MiG-29 Szimulátor kipróbálására, csúszó pálya: a látogató az emeleten pihenő An-2 közepes szállító repülőgépből induló 30 méteres drótkötél csúszó pályán tesztelheti a sebességét, valamint lehetőség van dögcédula készítésre. Ajándékbolt, étterem és Kávézó is található a területen belül.

 

 
Izgalmas programunk után, Békésszentandrásra buszozunk. Itt először a Hunyadi kastéllyal ismerkedünk, ami egy un. romkastély. A kastélylátogatás keretében tulajdonképpen kilépünk a jelenből és egy 60 perces időutazást teszünk. A kastélylátogatás során az idegenvezetés olyan élményelemekkel keveredik, amik minden korosztály számára színvonalas időtöltést biztosítanak. Végül a Szent András Sörfőzdét nézzük meg. Története több mit negyed évszázadra nyúlik vissza. Korábban senki sem szánta el magát arra, hogy valódi gyümölcsből készítsen sört Magyarországon. A kísérletezés jegyében két fiatalember egyre színvonalasabb söröket tett le az asztalra,így 16 hónap próbálkozás után jelent meg az első Meggyes sörük, majd beindult a gyümölcsös sörök végeláthatatlan sorozata, amelyet azóta is lelkesen ízlelgetnek a rajongók. 2011-ben már a Békésszentandrási lett az Év Sörfőzdéje. A Főzdelátogatást természetesen kóstoló zárja. 

Visszaindulás 18 óra körül, Budapestre érkezés 20 óra körül

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

Belépők: kb. 6.000,- Ft/fő.

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. november 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2021. november 14. vasárnap

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 5.940 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7.30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett)
Indulás: 8.00 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére