Mai­Kupon

Outlet termékek -12-52% kedvezménnyel az Astratex.hu oldalon. Női-, férfi-, gyerek fehérneműk és fürdőruhák nagy választékban! Vásárolj online!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kik vagyunk?
Az Astratex.hu a csehországi székhelyű Astratex s.r.o. társaság magyarországi webshopja. Csehországon kívül más európai országban is üzemeltetünk webshopokat – Szlovákiában, Romániában, Lengyelországban, Ausztriában, Ukrajnában, Bulgáriában és Magyarországon.
Az Astratex immár 2000-óta foglalkozik internetes árukereskedelemmel. 2005-óta kizárólag online értékesítünk, és jelenleg a legnagyobb fehérnemű webshopot üzemeltetjük Csehországban.

Az Astratex társaság a csehországi központi raktárából szolgálja ki minden webshopját. A raktár területe több mint 3.500 m2, ahol a több mint 4.000 féle áru több mint 200.000 tétele található. Minden, amit a webshopban lát, azonnal elérhető és küldhető.

Az Astratex fehérnemű OUTLET márkás fehérneműket kínál kedvező áron. A fehérnemű kiárusításban minden ismert márka régebbi kollekciójába tartozó kedvenc fehérneműk között válogathat, akár 52%-os kedvezménnyel. Lepje meg saját magát még ma, próbálja ki az outlet fehérneműket az Astratex webshopban!Miért érdemes nálunk vásárolni?

  • Minőségi fehérneműk a legnagyobb választékban csak nálunk!
  • Melltartók 65/A mérettől 120/G méretig, női alsók XS mérettől 5XL méretig.
  • Nálunk minden áru készleten van.

Az ajánlat feltételei

25% kedvezmény a teljes vásárlásra és INGYENES szállítás az Astratex.hu oldalon. Női-, férfi-, gyerek fehérneműk és fürdőruhák nagy választékban!

Az Astratex fehérnemű OUTLET márkás fehérneműket kínál kedvező áron. A fehérnemű kiárusításban minden ismert márka régebbi kollekciójába tartozó kedvenc fehérneműk között válogathat, akár 52%-os kedvezménnyel. Lepje meg saját magát még ma, próbálja ki az outlet fehérneműket az Astratex webshopban!

KATTINTS IDE: astratex.hu


Szolgáltató
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére