Mai­Kupon

Pálcás örök rózsacsokor, szöveges virággravírozással és swarovszki kövekkel díszítve. Ballagási meglepetésként válaszd az örök rózsás pálcás csokrot, ami a ballagási tarisznyával együtt évekig megőrizhető. 5.990.- Ft helyett, most csak 3.490.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez a nap minden diák és szülő életében egy igen fontos esemény és ezzel az örök pálcás rózsacsokorral ezt a fontos vissza nem térő pillanatot évekig megőrizheti akár ballagási jókívánság gravírozással a virágra. 

Örök rózsás pálcás csokraink még ajándékozhatóak: születésnapra, névnapra, esküvőkre, évfordulókra vagy csak meglepetés virágként.Igen mi ezt kínáljuk most a pálcás örök rózsacsokrot szöveges virággravírozással és swarovszki kövekkel díszítve.

A ballagási  örök rózsánk egyedüli, mivel évekig emlékbe eltehető és évek múltával is friss virágként tündököl.
 
Ballagási örök rózsacsokor több színben rendelhető, organza szalaggal és swarovszki kövekkel díszítve.
Fényképes virággravírozás akár tablókép is lehet. /fehér,barack színű rózsára/
Szöveges virággravírozás:
egy rövid idézet, jó kívánság, évszám, stb..../több színű rózsára rendelhető/

A tartósított növények, élő, természetes növényekből egy különleges és környezetkímélő eljárás során nyert remekművek. A tartósítás során a növény saját nedvességtartalmát helyettesítik egy glicerin alapú folyadékkal, amely lehetővé teszi, hogy a növény megőrizze természetességét, ruganyosságát és puha tapintását. Így a tartósított virág, növény még évek múlva is olyan mintha frissen szedte volna.

6. éve kínáljuk tartósított virágainkat és dekorációkat a www.viragkoktel.hu webáruházunkban így biztosítva a legjobb minőséget!

 

A most kínált akcióban élő rózsát adunk évekre tartósítva, melyet nem kell vízbe tenni és évekig tündököl.


Élő virágok olyan speciális, természetes szerrel vannak tartósítva melytől éveken át (kb. 3-4 éven át) megőrzik szépségüket. (Ez a speciális szer nem káros az emberi szervezetre és a környezetre).


Tartósított virágok kezeléséhez íme, néhány jó tanács:

  • soha semmilyen körülmények között ne érje víz, ne tegye vízbe! A víz az egyetlen mely tönkreteszi!
  • Lehetőleg rendszeresen portalanítsa, mert nem szép látvány a poros virág, növény. Ezt a legegyszerűbb, ha levegővel való lefújással végezzük (szájjal, porszívóval, vagy a hajszárító hideg levegőjével). Amennyiben környezetünket rendszeresen takarítjuk úgy kevesebb a szálló por is!
  • Ne tegye ki közvetlen, tűző napfénynek, mert az, mint mindennek, virágainknak is kiszívja a színét!
  • Növényeink számára, mint magunknak is a normál páratartalom az ideális. Ha  a helyiségben túl száraz a levegő, a tartósított virágok,növények veszítenek puhaságukból, így törékennyé, ropogóssá válhatnak! Ebben az esetben gondoskodjon a levegő megfelelő párásításáról! Ha túl magas a páratartalom, a növényeinkből színes, folyadék cseppek csapódhatnak ki, ami szennyezheti a falat, az asztalterítőt vagy a bútort! Ha ezt tapasztalja, keressen a virágoknak szárazabb helyiséget!
  • Kezelése: hideg levegővel lehet portalanítani vázába vagy a díszhengerbe tartható a virág.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes átvétel előzetes időpont egyeztetés után! Telefon:06-30-949-6352


Küld el az viragkoktel@gmail.com email címünkre a MaiKupontól kapott kuponkódot, valamint azt felejtsd el megírni, hogy milyen szöveggel kéred a virágot:

Országosan mely egész napos kiszállítás, nem expressz.

Futárszállítás: 1.200.- Ft


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Greending Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1165 Budapest, Anilin utca 38/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére