Mai­Kupon

🚌 Palócföld rejtett települései - Kozárd – Buják – Hollókő - Mátraszőlős. Egynapos buszos kirándulás júliusban 1 főnek 10.990 Ft helyett 8.490 Ft. Most fizetendő 1.270 Ft.

Palócföld rejtett települései, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:10 990 FtElőlegben fizetendő:1270 FtTeljes ár:8 490 Ft23% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Palócföld tele van csodával, első látásra bele lehet szeretni. Egy nagy, ám földrajzilag annál nehezebben behatárolható vidék Palócföld, melynek falvain mégis minden megtett lépéssel természeti, épített, kulturális és iparművészeti kincsek sokaságára bukkanhat az ember. A magyar nyelv egyik legjellegzetesebb tájszólását beszélő palócok otthona a mai Nógrád megye. A palócokat a XIX. században Mikszáth Kálmán emelte be az irodalmi köztudatba.Az utazás programja:

Első állomásunk Kozárd – Az apró, alig kétszáz lelkes falut gyönyörű környezetben találjuk. A faluban 31 szobor, virágos utcák, csörgedező patakok, kellemes parkok, szép hidak, fatemplom zenélő angyallal található többek között. De Kozárd gyöngyszeme a virágzó Almavölgy is. Tavasszal a virágba borult gyümölcsfák látványa lenyűgöző. Tovább utazunk Bujákra - Negyven éven át élt és alkotott itt Glatz Oszkár a magyar naturalista festészet kiemelkedő alakja, miután rábukkant erre a bájos kis palóc falura. Több száz Bujáki képet festett. Ma a faluban több mint harminc festményéből álló kiállítás tekinthető meg. A Kálvária-hegy két műemléki nevezetessége a névadó kálvária és a mellette álló Szent Anna-kápolna. A Cserhát legmagasabb pontja a 466 méter tengerszint felett kicsúcsosodó Sasbérc, melynek kilátója festői szépségű panorámával szolgál. A bajor mintára épült kilátó különlegessége az emeletén kialakított vadászlak.

Mátraszőlős – A 750 éves, kora gótikus Szent Erzsébet temploma középkori falfestményeivel a megye jeles műemléke.

Hollókő – Palócföld gyöngyszeme. A világörökség része ez a kis falu, amely több mint száz éves házacskáiról ismert, de csöppet sem hasonlít skanzenre, vagy múzeumra, elevenebb, mint néhány kisváros. A Guzsalyas házban a messze földön híres palóc hímzések és ruhadarabok kapták a főszerepet. A Falumúzeum küszöbét átlépve száz évet repülünk vissza az időben és bepillanthatunk egy jómódú palóc család otthonába. Megismerhetjük életterüket, tárgyaikat, szokásaikat. A vár ódon falai között Hollókő legendáját elevenítjük, fel miközben páratlan kilátás nyílik a környező hegyekre, dombokra és az Ófalura. Napunkat egy tartalmas palóc levessel koronázzuk meg, melynek ára 1.000,-Ft/fő. (foglalásnál fizetendő).

Várható haza érkezés Budapestre 20 óra körül.

Belépők: kb.: 5.000,-Ft/fő

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2021. július 25. (vasárnap)

Most fizetendő 1.270 Ft, a fennmaradó 7.220 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Találkozás: 6.30 órától a Blaha Lujza téren 

Indulás: 7.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére