Mai­Kupon

Páros belépő az Álomautó kiállításra most féláron, csak 1.300 Ft-ért! Csodáld meg a 60-as, 70-es és 80-as évek romantikus - veterán verdáit, melyeket akár ki is próbálhatsz!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!• Elmennél a haveroddal egy jó kis programra, érdekes látnivalóra van szükséged a hétvégén? • Esetleg a kedveseddel csodálnád meg a régi idők romantikus autóit? • Szeretnéd Budapestet egy dögös amerikai autóval körbefurikázni? 

• Esetleg egy különleges hangulatú rendezvénnyel szeretnéd meglepni kollégáidat, partnereidet? Igen!

Akkor neked is az Álomautó kiállításon a helyed!   • Emlékezetes lenne, ha az esküvődre egy elegáns  Rolly Rolls-al érkeznél pároddal, úgy, hogy minden tekintet rátok szegeződik?
  • Netán olyan egyedi járgányra vágysz, amivel Elvis és Marilyn Monroe is furikázott Amerika útjain?

 Most itt az alkalom, hogy minden kívánságod teljesüljön!

 Látogass el az ÁLOMAUTÓ MÚZEUMBA,   ahol  Magyarország legnagyobb az ’50-es, ’60-as, ’70-es évekből származó, több, mint 70 autóból álló veteránautó gyűjteménye tekinthető meg.

 

A páros belépő jegy két felnőtt  múzeumbelépőjét tartalmazza.

 

A Rendezvényterem a patinás hangulatú, korábban a Törley gyár tulajdonában levő borospincében került kialakításra. A terem teljes mérete 2000 m2, de ebből igény esetén kisebb rész is leválasztható. Termünk alkalmas borkóstolók, borvacsorák, középkori hangulatú összejövetelek, country estek, klubtalálkozók, esküvők, szülinapi bulik, céges rendezvények, továbbképzések vagy egyéb más jellegű esemény lebonyolítására is. Igény esetén korszerű fény- és hangtechnikával, cateringgel állnak rendelkezésükre. Kívánság szerint a rendezvény összeköthető az Álomautó Múzeum megtekintésével is. Parkolási lehetőség saját udvarukban 40-70 autó részére biztosított.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2 hónapig érvényes.

A családi jegy két felnőtt múzeumbelépőjét tartalmazza.

A hét bármely napján 10-16 óráig tekinthető meg.

Ingyenes parkolási lehetőség! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álomautó múzeum
Cég
Expander Design Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1222 Budapest, Leányka utca 1/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére