Mai­Kupon

Páros wellness csomag Hévízre: Gyógynapok a Hotel Majerik-ben*** Hévíz belvárosában:
3 nap / 2 fő / 2 éj + reggeli: 31 600 Ft helyett 18 900 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A három csillagos Majerik Hotel*** kiemelt övezetben, Hévíz főteréhez közel, a Gyógytó szomszédságában, mintegy 100 méterre található. Kihagyhatatlan szállás reggelivel kettőtöknek. 

A két épületből álló hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. 

Hazánk egyik legfontosabb gyógy-és idegenforgalmi központjában 2 főnek szól ajánlatunk 2 éjszakára.


Kényeztessétek magatokat ezzel a kuponnal, a pihenés Nektek is jár!Hévíz a Dunántúl egyik legfontosabb gyógy-és idegenforgalmi központja. 1995-ben ünnepelte fennállásának 200. évfordulóját.

A kétszáz év alatt a Hévízi-tó nemcsak Európában, de az egész világon ismertté vált. Generációk sora dolgozott azon, hogy az egykor Keszthely határához tartozó „hév-vizet” kiemeljék az ismeretlenségből.

Korabeli dokumentumok alapján a fürdő egykori tulajdonosa gróf Festetics György teremtette meg először annak lehetőségét 1795-ben, hogy már a rómaiak által is ismert melegvizű tó mellett az ide érkező vendégek szállást és orvosi ellátást kapjanak.

A tó a világ legnagyobb, 4,4 hektár területű tőzegfenekű melegvizű gyógytava, amelynek közel 37 méter tölcsérszerű mélyedésben levő forrása naponta körülbelül 86 millió liter vizet ad. A tó vizének hőmérséklete nyáron 33-36 C, a nagy szabad felületeken is csak 23-25 C-ra hűl le.

A hévízi kúra nemcsak rehabilitációra való, hanem egyaránt szolgálja a megelőzést, pihenést és a felfrissülést is. A fürdő egyik érdekessége a cölöpökre épített fürdőház, amely talán egy kicsit Velencét idézi. Ezek az épületek a folyamatos felújításokat követően a múlt század eleje óta állnak a tó fölött, meghatározva egy építészeti stílust, ami csak Hévízre jellemző.

A víz gyógyhatása a világon egyedülálló, összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére. A tradicionális gyógymódok – mint a súlyfürdő, iszappakolás és masszírozás – mellett számos korszerű fiziko-és balneoterápiás eljárás, vital- és wellness-programok vehetők igénybe.Hévíz jelenleg Magyarország egyik legjelentősebb fürdőhelye, „ahol meghal a bánat”, ahol minden vendéget sok szeretettel fogadnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  83/341-178, vagy a 20 /298 70 06.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Majerik Hotel
Cég
Vasutas Segélyező Egyesület
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8380 Hévíz, Erzsébet Királyné u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére