Mai­Kupon

Pécsvárad és Pécs Zsolnay negyedének felkeresése. Egynapos buszos kirándulás 1 főnek szeptemberben 10.990 Ft helyett 7.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 1.170 Ft.

Pécsvárad és Pécs Zsolnay negyede, buszos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:10 990 FtElőlegben fizetendő:1170 FtTeljes ár:7 790 Ft29% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

A mai napon először Pécsváradra utazunk, ahol a várat nézzük meg, ami valójában egy erődített szerzetesi monostor volt egykor, melyet Szent István alapított 998-ban Koppány legyőzése után. A pécsváradi monostor, mint apátság igen jelentős hely volt Szent István korától a török időkig. Jelenleg részben szállodaként, részben múzeumként működik. A látogatás során látjuk többek közt a várkápolnát, mely még Géza fejedelem X. században épített udvarházának volt a része, és páratlan értékű bizánci stílusú falfestményt rejt magában. Az egykori váréletet a kovácsműhely és a látványkonyha segítségével tudjuk felidézni. További élményeket kínál az Ispotály. Mivel a szerzetesek itt már a kezdetektől foglalkoztak gyógyítással, a hely a magyar gyógyászat és gyógyszerészet bölcsőjeként is ismert. Ápolószemélyzet, fürdőkúra, kőkádak vizébe áztatott gyógynövények – ez mind a terápiához tartozhatott Pécsváradon. Napjainkban só kamra, illetve illatkamra kipróbálására nyílik lehetőség.Innen Pécsre, a Zsolnay Kulturális Negyed területére utazunk tovább. Itt először egy sétát teszünk a történelmi épületek között, melyek Közép-Európa egyik legnagyobb gyárépület együttesét alkotják gyönyörűen felújítva, majd több kiállítás megtekintésére nyílik lehetőség. Megnézzük a látványmanufaktúrát, ahol egy elválasztó üvegfalon keresztül betekintést nyerhetnek a látogatók az európai hírű porcelánmanufaktúra több mint 150 éves múltra visszatekintő gyártási folyamatába. Megnézzük Gyugyi László műgyűjtő közel 700 kerámiatárgyból álló Zsolnay-gyűjteményét, mely páratlan értéket képvisel. Természetesen nem maradhat ki a Mauzóleum megtekintése sem, a család nyughelye felújítva, eredeti pompájában várja mindazokat, akik az eozin titkát keresik.

Visszaindulás 16:30 órakor, Budapestre érkezés 20 óra körül.

Egyéb költségek:

Belépők: kb. 5-6.000 Ft/fő ( teljes áru jegyek)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja  2020. szeptember 20. (vasárnap)

Most fizetendő 1.170 Ft, a fennmaradó 6.620 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6.30 órától a Blaha Lujza téri parkolóban
Indulás:7.00 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére