Mai­Kupon

Kategóriák

Pedi Spin elektromos lábápoló gép ingyenes házhozszállítással 8.490 Ft helyett 3.000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A nyári cipellők csak a szép lábakon mutatnak jól! Ha száraz, repedezett a sarkad vagy a talpad, az összhatás közel sem lehet tökéletes! Szerencsére van megoldás! Felejtsd el a szikéket és reszelőket, gondoskodj lábaid ápoltságáról fájdalommentesen!
 

 Pedi Spin elektromos lábápoló!

 

Szabadulj meg bőrkeményedésektől kíméletesen, a Pedi Spin pedikűr készülékkel. Ezután nem kell a pedikűröshöz rohannod, elég ha megleped magadat. Az eszköz mikro reszelője hatékonyan és gyorsan eltünteti a száraz bőrrétegeket, az elhalt hámsejteket és a bőrkeményedést. Kíméletes és gyengéd. Ergonomikus kialakítása miatt biztonságos és precíz illetve rendkívül higiénikus. A praktikus Pedi Spint nemcsak otthon használhatod, hanem nyaralni is magaddal viheted, hiszen elemmel működik, bárhol rendbe teheted vele a lábadat, így tényleg nem kell a pedikűrössel bajlódnod! Próbáld ki a Pedi Spint, és  már ugorhatsz is bele a forró éjszakába, hogy a világ mindig a te lábaid előtt heverjen! Elő a szandálokkal és a papucsokkal! Bőrkeményedésektől kíméletesen, a Pedi Spin pedikűr készülékkel. Ezután nem kell a pedikűröshöz rohannod, elég ha megleped magadat. Az eszköz mikro reszelője hatékonyan és gyorsan eltünteti a száraz bőrrétegeket, az elhalt hámsejteket és a bőrkeményedést. Kíméletes és gyengéd. Ergonomikus kialakítása miatt biztonságos és precíz illetve rendkívül higiénikus. A praktikus Pedi Spint nemcsak otthon használhatod, hanem nyaralni is magaddal viheted, hiszen elemmel működik, bárhol rendbe teheted vele a lábadat, így tényleg nem kell a pedikűrössel bajlódnod! Próbáld ki a Pedi Spint, és  már ugorhatsz is bele a forró éjszakába, hogy a világ mindig a te lábaid előtt heverjen! Elő a szandálokkal és a papucsokkal!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 2-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Megrendelésed névvel, címmel, telefonszámmal, és a kuponod mellékelve az info@maishop.hu címre kell leadnod. Kiszállítás a kupon beválthatóságától számított 10 munkanap. Tárgyrovatba kérlek írd bele, az akció nevét. Kizárólag az emailes megrendelést fogadjuk el, a webshopon keresztül nem.

A kupon beváltható 2014.04.03-tól!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
maishop
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére