Mai­Kupon

Persil Cold Active a jövő folyékony mosószere! 2x4,5 l ingyenes kiszállítással 6500Ft-ért 11000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A modern nő teendői egyre csak sokasodnak és sokszor kevés az idő arra, hogy mindent elvégezzünk. Ezért is fontos, hogy olyan termékeket használjunk, amelyek segítenek abban, hogy teendőinket minimális idő- és energiaráfordítással, mégis maximális hatékonysággal végezhessük el. A ruháikra igényes vásárlók már több évtizede használják a Persil termékeket.A Cold Active technológiának köszönhetően az új Persil gélek a mosás elején, már a hideg vízben elkezdenek hatni, ezért már 30°C hőmérsékleten tökéletes tisztaságot adnak ruháinknak.

Az új Persil Cold Active gélek a mosóporokkal ellentétben használatukkor soha nem hagynak mosóporfoltot a ruhákon. Folyékony halmazállapotuknak köszönhető, hogy vízes közegbe kerülve azonnal feloldódnak, majd behatolnak mélyen a szálak közé és folteltávolító hatásukat célzottan fejtik ki.

A Cold Active technológia nemcsak ragyogó tisztaságot nyújt, de hozzájárul a háztartások energiaszámlájának csökkentéséhez és a környezet védelméhez is. Egyre többen választják az alacsony hőmérsékleten is hatékony mosószereket, hogy évente akár több ezer forintot  takaríthassanak meg.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2x4,5 l Persil Cold Aktive mosógélt és ingyenes kiszállítást tartalmaz.

Az akcióban szereplő kép csak illusztráció!

A megrendeléskor kérjük adják le a szállítási címet és telefonszámot.

A szállítás pontos idejét a megadott telefonszámon egyeztetik a vásárlókkal!

Információ a 0670/637-5376-os telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kármán Team Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére