Mai­Kupon

Kategóriák

Pihenés, kikapcsolódás, szórakozás a Tisza-tónál Sarudon. 3 éjszakára önellátással akár 4 fő részére önellátással 30.000 Ft-ért limitált számban. Kenu, vízibicikli, íjászat, mini golf, darts, csocsó, biliárd, pókerasztal használattal.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Fedezd fel a Tisza-tó kincseit, szépségeit, hiszen a Világörökség része megtisztelő címet elnyerte. Ez a háborítatlan táj magával ragad és elvarázsol! Az ébredő Tisza az egyik legcsodálatosabb élményekkel fog majd gazdagítani. A tó varázslatos nyugalmát "csak" a madarak és a halak zavarják meg. A falusi turizmus, a vendégszerető emberek és csodálatos látnivalók után újra a gyermekkori élmények jutnak majd eszedbe. A gyerekek pedig felnőttként sokszor visszafognak emlékezni ezekre a csodálatos napokra.A Tisza-tó apartmanok olyan családok, társaságok számára épült, akik pihenésüket aktívan szeretnék eltölteni. Erről gondoskodik az apartmanok sokrétű szolgáltatása, és színes programlehetősége.

A szobában 2 db 1 személyes, és 1 db emeletes ágy található, melyek 4 személy kényelmes pihenésére ad lehetőséget. 

Az apartmanok udvarán 75 nm2-es közösségi helyiség található, melyben nagy társaságok, vagy az apartmanok vendégeinek központi helye lehet. A helyiségben biliárd, darts, csocsó, pókerasztal, tacooball, TV, DVD, és zenelejátszó eszközök szolgálják a kikapcsolódási lehetőségeket. Szintén a helységben található, egy mindennel ellátott közös konyha, mely eszközeivel, felszereltségével a kerti 8 személyes grillezőt, bográcsozót, és hússütő tárcsát is kiszolgálja.

Ami a további kikapcsolódásokat biztosítja:

Gyerekek részére a kertben lévő játszótér, gyermek felnőtt íjászpálya, fúvócső pálya, gyermek mini golf, foci, tollas, napozóágyak.

Az apartmanok kerékpárjaival, kenujával, kajakjaival korlátlan ideig szervezhetik túráikat a Tisza-tó körül, vagy a Tisza tavon. Szintén korlátlanul használhatják a sarudi strandon lévő vízi bicikliket, vízi eszközöket is.

A horgászat kedvelő vendégeink igénybe vehetik az apartman tulajdonában lévő horgászcsónakjait, és horgászhatnak a Tisza-tó összes halára. Szervezhető gyerekhorgászat is, a kikötőben lévő nemzetközi horgászpályáján.

Vendégeink részére a Sarudi strand belépőjét is az apartmanok tulajdonosa állja.

Az ajánlat a következőt tartalmazza:

- 3 éjszaka szállás max. 4 fő részére

- kenuk, kajakok, vizibiciklik, vízi napozó ágyak, strandbelépő, snookik, horgászcsónakok, íjászpálya (gyermek, felnőtt), fúvócső pálya, gyerek mini golf, bográcsozó, grillező, gyermekjátszótér, kerti játékok, darts, csocsó, biliárd, pókerasztal, taccobool, petang, tollas, foci, TV, DVD, zenelejátszó, napozó ágyak, gyermekutazó ágy, ágynemű huzat, zárt parkoló

Az apartmanok önellátóak, de ételrendelés és kiszállítás megoldható!

Kerékpárt a helyszínen lehet bérelni!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont foglalás szükséges a 06 20 982 1053 elérhetőségen.

Idegenforgalmi adó (IFA): 250 Ft/fő/éj 18 év fölött.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Tisza-Tó Apartmanok
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3386 Sarud, Kossuth u. 235.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére