Mai­Kupon

Pihentet és felfrissít: 90 perces Rose Elixír különleges, kényeztető Hydro Spa élménymasszázs program hölgyeknek kedvező áron 18 000 Ft helyett 11 990 Ft-ért! Ajándékba is adható!

A kezelés menete: rózsás testradírozás, rózsa elixíres testvaj felvitel, Derma Life Spa Jet élménykabin energetizáló program, rózsaolajos svéd alapú wellness masszázs.

A masszázshoz luxus minőségű Rose Elixír terméket használnak.

A Derma Life Spa Jet élménykabinnak köszönhetően a kezelés egy kellemes vibrációval és az akupresszúrás vízsugarak éltető erejével tökéletes egységet alkot.

A kabinban egyszerre lép működésbe a gőz és az infra szauna, fényterápia ás vibrációs masszázs.

A kezelés időtartama: 90 percA rózsa a nőiesség és a romantika megtestesítője, az illatok és a virágok királynője. Éppen ezért a mostani kuponunkkal elérhető, kényeztető romantikus wellness programhoz luxus minőségű Rose Elixír termékeket használnak.

A mikroelemekben gazdag rózsaolaj különleges frissessége egészséges fényt és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, a csodás bolgár rózsa üde illata egész nap elkísér, nőies vonzerőt és magabiztosságot kölcsönöz viselőjének. A szauna, a fény és az aromaterápia pedig az igazi wellness elmaradhatatlan kellékei.

A kezelés egy könnyed testradírozással indul. A testradírt szárazon visszük fel,és körkörös,enyhén dörzsölő mozdulatokkal távolítjuk el. A sárgabarackmag finom őrleményének köszönhetően hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket és természetes bolgár rózsaolaj kivonatával és a damaszkuszi rózsa magával ragadó aromájával, báronyos simaságot eredményez. Így a bőr újra szabadon lélegezhet. Hidratált ,egészséges kényeztetés a testnek.A rózsaolaj táplálja, hidratálja kisimítja megújítja, fényesebbé,tisztábbá,simábbá és egészségesebbé varázsolja a bőrt.

Ezt követően a Derma Life Spa Jet élménykabin „Helth Booster Energy” energetizáló vitalizáló programját élvezheted. A kabinban egyszerre lép működésbe a gőz és az infra szauna, fényterápia ás vibrációs masszázs.

A Derma Life Spa Jet élménykabinnak köszönhetően a kezelés egy kellemes vibrációval és az akupresszúrás vízsugarak éltető erejével tökéletes egységet alkot.

Az aromaterápiás funkciónak köszönhetően elég pár csepp rózsaolaj és a kabin belsejében keletkező pára megtelik a bolgár rózsakertek mesés illatával. Az infra és a gőz hatására a pórusok kitágulnak, így a felvitt hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeiben felszívódva fejtik ki hatásukat, segítve a sejtek regenerálódását

A kezelés végén egy kellemesen meleg rózsavizes testpermet gyengéden kiemel a teljes relaxációs állapotból  és felkészít a program következő szakaszában elinduló hydromasszázsra.

A kezelést egy kellemes,rózsaolajos svéd alapú wellness masszázs zárja.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 90 perces Rose Elixír különleges, kényeztető Hydro Spa élménymasszázs program hölgyeknek kedvező áron 18 000 Ft helyett 11 990 Ft-ért!

A kezelés időtartama: 90 perc
A kupont kedd, szerda, csütörtök, és vasárnaponként használható fel.

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36-70/341-7942.
A kupont kedd, szerda, csütörtök, és vasárnaponként használható fel.
Bejelentkezésnél kérlek add meg a kuponkódodat.
A kupont kinyomtatva vidd magaddal!

Cascade Wellness & Beauty
1066 Budapest, Dessewffy utca 13.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cascade Wellness and Beauty Szalon
Cég
Cascade Wellness and Beauty Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy utca 13.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére