Mai­Kupon

Pilates alapok online minikurzus kedvezményesen a Pilatest-től 4.480 Ft helyett 2.990 Ft-ért! Most fizetendő: 570 Ft!

Szeretnéd kipróbálni a Pilatest, de nem tudod, mi fán terem az egész? Vagy már Pilatesezel, de érzed, hogy van még mit tökéletesítened a gyakorlatokon? Csatlakozz a Pilates alapok minikurzushoz, ahol minden fejezetben 4-4 gyakorlatot részletesen elmagyarázok, amik segítenek majd abban, hogy a többi, hasonló típusú gyakorlatot is helyes kivitelezéssel, igazán hatékonyan tudd végezni!Mit tartalmaz a minikurzus?

  • - mini elmélet: az első fejezetben beszélek egy kicsit a helyes légzésről és testtartásról, ami segít majd a helyes Pilatesezésben
  • - gyakorlatmagyarázatok: fejezetenként 4-4 gyakorlatot magyarázok el részletesek, amik hasznosak lesznek Pilatesezés és más edzés közben is
  • - mini Pilates óra: minden fejezet “csúcsa” egy rövid edzés, ahol bemelegítés után közösen tornázunk a tanult gyakorlatokból épített gyakorlatsorra
  • - azaz összesen 5 db Pilates óra és 5×4 db gyakorlat részletes magyarázata

Tematika:

  1. modul: légzés, testtartás
  2. modul: hasizom
  3. modul: hátizom
  4. modul: gerinc és derék
  5. modul: alsótest
  6. modul: ALL-IN

A minikurzus célja, hogy az alap Pilates gyakorlatokat átvegyük és begyakorold a kezdő verziók helyes kivitelezését és megtanuld ezek könnyítési és nehezítési lehetőségeit, amit ezután bármelyik Pilates vagy egyéb órán hasznosíthatsz. Minden fejezet 4 gyakorlatmagyarázatot és egy 20 perc körüli Pilatesvideót tartalmaz, amiben a korábban bemutatott gyakorlatokat végezzük el néhány egyéb gyakorlattal kiegészítve.

Milyen előnyei vannak a Pilates alapú edzéseknek?

Partnerünkről:

Máté Noémi vagyok, Pilates oktató és preventív gerinctréner

Olyan edzéseket tartok, aminek a végén nem csak te leszel boldog, hanem a gerinced is.

2011-ben végeztem gerinctrénerként, következő évtől kezdve pedig Pilates oktatóként keverem a szezont a fazonnal, azaz gerinctréning órákon nem tudom megállni, hogy ne legyen Pilates, Pilatesen pedig mindig akad néhány gerinctréning gyakorlat is a teljesség kedvéért.

Eredetileg angoltanárként végeztem, majd párhuzamosan dolgoztam multinál hosszú órákat ücsörögve és tanítottam esténként – így jutottam el a gerinctréning világába is, mivel saját problémáim arra késztettek hogy elmélyüljek a preventív mozgásformák területén. Szépen, fokozatosan kúszott be az életembe a body&mind típusú mozgás egészen addig, amíg oktatóvá nem váltam.

Minden mozgásformát, amivel nálam találkozol, a gerinc-, a gát- és a hasizom védelmével oktatok, így azok is bátran jöhetnek az óráimra, akik félnek, hogyha nem változtatnak az életmódjukon, választott sportjukon, akkor a gerincük vagy a gátizmuk fogja bánni azt.

Hiszek abban, hogy a mozgásnak alapvetően az egészségről és az örömedzésről kellene szólnia, amiben azért vannak kihívások, és természetesen eredményt is el lehet vele érni.

A módszerem a Pilates, a gerinctréning funkcionális alakformálás módszereit ötvözi. Egy kicsit Pilates, egy kicsit alakformálás, egy kicsit móka és kacagás, de leginkább az egészségre, a prevencióra és a gerincbarát edzésre fókuszáló jelenség.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kupon tartalma: Pilates alapok online minikurzus kedvezményesen.

Most fizetendő 570 Ft, a fennmaradó összeg 2.420 Ft a szolgáltatónak kell kifizetni.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei: A kupon megvásárlását követően vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval a pila@pilatest.hu e-mail címen. Neved és kuponkódod megadását követően a kapott számlaszámra tudod kifizetni a fennmaradó összeget. A befizetést követően fogod megkapni a hozzáférést az online edzésprogramhoz.

A videókat a vásárlás napjától számítva 90 napig éred el (a minikurzuson 2-3 hét alatt kényelmesen végig lehet menni, így duplázásra, triplázásra is bőven marad idő).

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pilatest
Cég
Máté Noémi, e.v.
Weboldal
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Török Flóris utca 86-88.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére