Mai­Kupon

"Piroska és a Farkas" c. mesemusical gyerekeknek és felnőtteknek a Pódium Színház művészei előadásában az Újhegyi Közösségi Házban. Belépőjegy: 1.100 Ft/fő Január 20-án 10:30 órakor.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Ki ne ismerné ezt a történetet! Piroska elindul az erdőbe anyukája kérésére, hogy a beteg Nagyikájának elvigye a kosarában lévő finomságokat, Piroska azonban letér az ösvényről és találkozik a farkassal.......Dallamocska és Tuba a két kedves állat kíséri végig az úton, majd Farkas kománk a Nagyit és Piroskát is lenyeli, na de szerencsére a végén mindenki megmenekül kivéve Ordas komát aki a sok kővel a gyomrában beleesik a Patakba. Rengeteg humorral szép zenékkel tarkított előadás biztos kikapcsolódást ígér és remek szórakozást! Gyertek és menjetek végig Piroskával az erdőn keresztül a Nagyika házáig szem nem marad szárazon a sok nevetéstől!


Piroska és a Farkas:

Írta és rendezte: Bednai Natália

mesemusical egy részben 

Piroska Gáliczki Nikolett
Farkas Gieler Csaba
Dallamocska / Nagymama Bednai Natália
Tuba / Vadász  Pallós Tibor
 

 

A társulat nagyrészt a budapesti Madách Színház művészeiből és tagjaiból Pódium Társulat néven alakult. Véleményünk, hogy manapság az embereknek szüksége van – a mindennapok gondjai közepette – kikapcsolódásra, felhőtlen szórakozásra. Célunk olyan színvonalas előadások létrehozása, amelyeken a néző átadja magát a felhőtlen szórakozásnak és részese legyen egy olyan eseménynek, amelyre minden bizonnyal sokáig szívesen emlékszik vissza. Ennek megvalósításához választottunk a társulatba olyan színészeket, színésznőket, akiknek második otthonuk a reflektorokkal megvilágított világot jelentő deszka. Bemutatkozó produkciónk – Charley nénje kétrészes zenés bohózat – hatalmas sikerén felbuzdulva jutottunk el rögökkel teli utunknak arra az állomására, hogy társulatunk színházzá nője ki magát. Így alakult meg a Pódium Színház.

                                 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. január 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az előadás időpontja: 2019. Január 20.-án  10:30 órakor.

Újhegyi  Közösségi Ház,

1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.

Jegyvásárlás 2 éves kortól!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pódium Színház
Weboldal
Szolgáltatás helye
1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére