Mai­Kupon

Plasztika helyett válassza a Rádiófrekvenciás tűs mezoterápiát! Egy főnek a teljes arc+nyak+dekoltázs kezelése kedvező áron 50.000 Ft-ért, melyből most fizetendő 10.000 Ft. Hölgyeknek és uraknak is ajánlott kezelés.

Rádiófrekvenciás tűs mezoterápia a bőr fiatalításáért - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:100 000 FtElőlegben fizetendő:10 000 FtTeljes ár:50 000 Ft50% kedvezmény
2023. december 13.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Megérkezett a tökéletes megoldás azon 30 év fölötti vendégeink számára, akik fiatalosabb, ránctalanarcbőrre vágynak - azonban kés alá nem szeretnének feküdni.A rádiófrekvenciás tűs mezoterápia egy olyan esztétikai kezelés, amelynek célja a bőr fiatalítása és feszességének javítása. Ez a kezelés egyesíti a rádiófrekvenciás energiát a hagyományos mezoterápiás eljárással, és ennek számos terápiás előnyét kínálja a bőr állapotának javítására.

Látványosan fiatalabb bőr arcplasztika nélkülA rádiófrekvenciás tűs mezoterápia hatásai a következők lehetnek:

- Kollagén- és elasztintermelés stimulálása: A rádiófrekvenciás energia segíti a kollagén és elasztin termelését a bőrben. Ezek a fehérjék felelősek a bőr feszességéért és rugalmasságáért. A stimulált kollagén- és elasztintermelés eredményeként a bőr fiatalosabbá és feszesebbé válik.
- Ráncok csökkentése: A rádiófrekvenciás energia hatására a bőrben lévő kollagén és elasztin rostok összehúzódnak, ami simábbá teszi a bőrfelszínt és csökkenti a ráncokat.
- Bőrregeneráció: A rádiófrekvenciás tűs mezoterápia serkenti a bőrsejtek regenerálódását, segítve a sérült vagy elöregedett bőr helyreállítását.
- Bőrhidratáció és táplálás: A kezelés során bejuttatott hatóanyagok hidratálják és táplálják a bőrt, javítva annak textúráját és megjelenését.
- Pórusok és hegek kezelése: A rádiófrvenciás mezoterápia lehetőségét nyújtja a bőr pórusainak szűkítésére és bizonyos hegek kezelésére is.
- Bőr ragyogása és egyenletessége: A kezelés serkenti a bőr vérkeringését, ami lehetővé teszi a bőr ragyogásához és egyenletesebbé tételéhez.
- Bőr revitalizáció: A hatóanyagok bejuttatása és a frekvenciás energia rádiója revitalizálja a bőrt, frissességet és vitalitást kölcsönözve neki.
- Bőr rugalmasságának növelése: Fokozott kollagén- és elasztintermelés eredményeként a bőr rugalmassága növekedett, ami fiatalosabb megjelenést fokozott.

NŐKNEK - FÉRFIAKNAK EGYARÁNT AJÁNLOTT!

Mit jelent a rádiófrekvenciás tűs mezoterápia?
A rádiófrekvenciás tűs mezoterápia egy olyan esztétikai kezelés, amely két különböző technikát kombinál: a rádiófrekvenciás terápia és a mezoterápia. Ezen kezelés finom tűk segítségével hatóanyagokat (gyors vitaminok, antioxidáns, hyaluronsav stb.) juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe, közben a rádiófrekvenciás energia felhasználásával a bőr kollagén termelését is serkentik.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. december 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 

Miklós Mercédesz +36 30 271 99 60 telefonyszámon
illetve a weboldalunkon online, melynek elérhetősége: https://esztetikaistudio.hu/idopontfoglalas/ 

Most fizetendő 10.000 Ft, a fennmaradó 40.000 Ft-ot az első kezelés alkalmával kell fizetni a szolgáltatónak. Telefonos bejelentkezéskor meg kell adnod a kuponkódodat.

Az ajánlat tartalma: Rádiófrekvenciás tűs mezoterápia a bőr fiatalításáért

A Szalon elérhetősége: 1039 Budapest, Halastó u. 19

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Esztétikai Stúdió
Cég
Cosmetic Renovation kft.
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Halastó u. 19.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére