Mai­Kupon

🚌 Plitvicei - tavak csodálatos világa télen! Buszos utazás a világörökség részét képező parkba 2024. február 24-én. A kirándulás 1 főnek 23.490 Ft helyett 17.290 Ft, most fizetendő 2.600 Ft. Ajándékozz élményt!

1 napos buszos túra a Plitvicei Nemzeti Parkhoz, 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:23 490 FtElőlegben fizetendő:2 600 FtTeljes ár:17 290 Ft26% kedvezmény
2024. március 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Harmónia és varázslat. Ez fogadja a látogatókat a Plitvicei Nemzeti Parkban, mely évente egyre vonzóbb a turisták között! Idén Önnek is látnia kell végre ezt az oly könnyedén elérhető szépséget! Európa egyik legszebb természeti kincse. A tavaknál sétálva olyan érzésünk van, mintha egy mesevilágba csöppennénk. Csodálva nézi az ember a víz játékát, tündöklő színeit." 

Indulás az adott napon hajnali 1 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás a Plitvicei-tavak vidékére, éjszaka az autóbuszon. Útközben rövidebb pihenőket tartunk. Érkezés a reggeli órákban (várhatóan 8-9 óra körül) a Plitvicei Nemzeti Parkhoz. A park legérdekesebb látnivalója a Plitvicei-tavak, amely Európa egyik legszebb természeti látványossága. A Mala Kapela és a Pljesevica hegyvonulatainak találkozásánál több folyócska fut össze, melyek egységes tórendszert hoztak létre. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes táj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 m magasból, hatalmas robajjal zúdul alá. 1979-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította.

A parkban tett gyalogos látogatás kb. 5-6 órát vesz igénybe. 16 órakor indulás hazafelé, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Várható érkezés Budapestre 23-24 óra körül.

Belépő: Felnőtt 10 Euró/fő, diák 7 Euró/fő (diákigazolvány szükséges), gyermek (7-18 éves korig) 5 Euró/fő, Plusz 3 Euró/fő regisztrációs díj. (gyerekjegy, diákjegy igényüket kérjük foglalásnál jelezzék, egyéb esetben, nem tudjuk biztosítani)

A park területén csak kártyás fizetés lehetséges, a készpénzt nem fogadják el.
A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. (Kérjük, hogy pontos összeggel készüljenek). A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő ára is elfogadásra kerül.

Egyéb költségek:

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. február 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja:  2024. február 24.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 2.600 Ft, a fennmaradó 14.690Ft-ot az utazást szervező irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás:0.45 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: hajnali 1:00 órakor.45 órakor

Egyéb költségek:

- BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére