Mai­Kupon

POCAKREDUKCIÓ! ÁLOMHAS TAVASZRA A HATÉKONY HÁRMASSAL! Karcsúság műtéti beavatkozás nélkül! RADIKÁLIS ZSÍRFARAGÁS! 3 alkalmas bérlet 54000Ft helyett, most 6000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelést a hasi bőrredő mérésével és egyéni konzultációval kezdjük,mivel a hason sokszor nem csak a zsírpárnák okozzák a többlet centiket.
3 alkalommal találkozunk,és minden alkalommal a "HATÉKONY HÁRMAS" kezelésben lesz részed.


Mi is ez a "hatékony hármas"?
Ultrahangos kavitációs zsírbontás,egy fogyasztó, keringésfokozó, feszesítőmpakolás és a mágneses biorezonancia a  hasi részen, köldök vonalában.
 
 A hasi, vagy alma típusú elhízásról alapvetően akkor beszélünk,ha a hastérfogat  értéke a nőknél  80 centiméter feletti.A fölös zsírréteg nem csupán esztétikai probléma,számos betegség kialakulásához is vezethet.
Napjainkban már világszerte meghatározó rizikófaktornak tartják a hasi elhízást.A haskörfogat azért is jelentős tényező, mert önmagában, bonyolult vizsgálatok nélkül is kardiovaszkuláris kockázatokra utal.
Azért van szükség a haskörfogat mérésére mert a testsúly és a testtömeg index nem mond semmit az elhízás típusáról. Itt a zsír nagyobb része nem a has bőre alatt, hanem a hasüregben, a zsigerek között rakódik le. Ezek mésképp működnek mint a szervezet többi zsírsejtje.Kedvezőtlenül befolyásolják az infarktus elleni védőfaktor szintjét.
Minden leadott centiméter növeli a várható élettartamot,érdemes élni a lehetőséggel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06309909778-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belváros Szépségszalon JUT-KAVI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére