Mai­Kupon

POCAKREDUKCIÓ Flat Belly programmal! Karcsúság műtéti beavatkozás nélkül! 3 alkalmas bérlet 45000Ft helyett, most csak 6000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A FLAT BELLY lapos has nem csak szép, de egészséges is! Létezik reális lehetőség aktív mozgás nélkül is!  Fogyókúra, izomkidolgozás, verejtékezés nélkül! Az általunk használt izomstimuláló gép ezt a folyamatot akaratunktól függetlenül is elvégzi.

 Ha Te sem tudod behúzni a hasad amennyire szeretnéd, akkor ez a módszer Neked is szól! Rövid idő alatt látványos cm-ben mérhető eredmény. Feszesíti a bőrt, fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírlerakódást, serkenti a nyirokáramlást.


Verejtékezés nélkül? Hogyan lehetséges?

 
Az ideghullámok felelnek az izmok összehúzódásáért és elernyedéséért, amit az agyunk közvetít.
Az izomstimulálás ugyanolyan ingereket küld az izmoknak, mintha az agyunk küldte volna, csak itt nem az idegpályán történik, hanem a bőrön keresztül. Az izmok működésbe jönnek, a vérkeringés és az anyagcsere fokozódik. Az izmok munkájuk során energiát használnak fel, amit jelen esetben a szírsavak szolgáltatnak. 
A hasformáló program 300 felüléssel egyenértékű mukát végez, a legkisebb erőfeszítés nélkül, viszont sok energiát használ fel és sok kalóriát éget el.
 
Valamennyi zsírra valóban szükségünk van a testhőmérséklet megtartása és belső szerveink védelme miatt, de ha túl sok van belőle, befolyásolhatja szerveink működését.
 
A kezelés egy 45 perces izomtornáztatásból áll, kellemes környezetben, halk zene mellett. Utána egy csésze speciális AYURVEDA fitoteát "TÖKÉLETES ALAK" kortyolgatva egy 30 perces  hasi biorezonanciás kezelést kapsz.
 
A programot  izomstimulálással kezdjük, mivel az eljárás az izmok közötti zsírszöveteket is fogyasztja, serkenti a nyirokáramlást és a kollagén, elasztin rostok is újra életre lelnek. Átformálja az alakot és redukálja a zsírszövetek nagyságát.

A vákuum vagy köpölymasszázs az egyik leghatékonyabb és legsokrétűbb fogyasztási módszer. Centiméterekben fogyaszt, narancsbőrt csökkent, kötőszövetet feszesít, méregtelenít.

Ez egy olyan ősi technika, aminek következtében helyileg megváltozik a szövetek viselkedése, az erek a sejtek átjárhatósága.
A zsírsejtek eddig zárt felülete is jobban átjárhatóvá válik. A bennük felhalmozott salakanyagok kiürülnek a sejtközötti térbe, ahol a fokozott vérkeringés gyorsan elszállítja a helyszinről.
Természetes körülmények között a bomlástermékeket, zsírsejteket tartalmazó nyirokfolyadék haladási sebessége percenként 3 cm. A vákuum szívóhatása következtében akár ötvenszeresére is felgyorsulhat. Mivel a felesleges zsír nagy %-ban a nyirokrendszeren keresztül távozik, jó hatásfokú fogyasztást tudunk elérni.

A kezelés előtt-után és közben nagyon fontos a megfelelő vízfogyasztás, mivel a méreganyagok kötött formában vannak jelen és folyadék hiányában nem tudnak kiürülni.

Záró kezelés pedig egy természetes szérummal történő enyhe masszázs a hason, majd vérbőséget fokozó tápláló pakolás kerül a bőrre, befóliázzuk és egy mágneses biorezonanciával fokozzuk a zsírbontó, cellulitcsökkentő hatást.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés időtartama kb. 110perc.

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére