Mai­Kupon

Kategóriák

Porallergia? Tégy a poratkák ellen ezzel az ultrahangot kibocsátó poratka elleni készülékkel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tartsd távol ezeket a nem kívánt lényeket gyermekedtől, magadtól ezzel az ügyes kis szerkezettel! Figyelem! Csak 20 db áll rendelkezésre!A kiváló hatásfokkal működő elektronikus termék ideális megoldást kínál a poratkák elleni harcban.
Az atka az ember elhalt, lehullott hámsejtjeivel táplálkozik. 
Ez az élősködő felel a – köznyelvben - porallergiának hívott tünet együttesért, mely súlyosabb esetekben légúti megbetegedések (asztma), valamint ekcémás bőrelváltozások kiváltója lehet. A készüléket egy olasz egyetemen tesztelték, hatékonyságát az ott végzett hatástanulmányok támasztják alá. A készülék - az emberre, állatra egyaránt ártalmatlan - ultrahang kibocsátásával működik, mely sem az emberek, sem a házi kedvencek számára nem érzékelhető. Folyamatos használatával a poratka koncentrációja és ezáltal az allergiás tünetek fokozatosan csökkenthetők.


Javasolt alkalmazási területek: 
Ágymatrac, ágynemű, bölcső, éjjeliszekrény, kárpitozott bútor, bútorhuzat,párna, takaró, szőnyeg, függöny és egyéb lakástextilek, plüssállatok, gépkocsi üléshuzat.

A készülék elhelyezésénél vegyed figyelembe, hogy hatósugara kb. 3 méter. A rácsos oldalt hagyjad szabadon, hogy a kibocsátott hanghullámok szabadon áramolhassanak. A méretei miatt ügyelj arra, hogy ne kerüljön gyermekek kezébe. 


Használata:

Húzd ki a nyelvecskét a készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához. A bekapcsolást 4 villanás jelzi. Az aktiválást követően az elem élettartama várhatóan egy év. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros leddel bármikor ellenőrizheted a működést. A készülék hatékonyságát egy olasz egyetemen végzett hatástanulmányokkal tesztelték. Elektromágneses kompatibilitás és ultrahang kibocsátás tekintetében megfelel az EU követelményeinek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Rendelés leadása az olcsoajandekok@gmail.com címen kuponkód(ok) megadásával.

Az áru külföldről érkezik. A szállítási díj 990 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cég
Cheap Deals Worldwide
Weboldal
Telefon
(06-1) 808-8866
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére