Mai­Kupon

Portugáliai körutazás repülővel és busszal júliusban, 1 főnek 6 nap, 5 éjszaka reggelivel 179.000 Ft helyett 109.900 Ft + repülőjegy. Most fizetendő 10.900 Ft.

Portugáliai körutazás repülővel, busszal 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:179 000 FtElőlegben fizetendő:10 900 FtTeljes ár:109 900 Ft39% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Portugália felfedezésére hívjuk utasainkat, melynek során felkeressük az ország első fővárosát Guimarâest, ellátogatunk az ország első egyeteméhez Coimbrába, a híres zarándokhelyre Fátimába. Megnézzük „Portugália csipkekendőjét” Batalhant, a portugál királynők városát Óbidost. Kirándulunk a portugál királyok nyári székhelyére Sintrába és kontinensünk legnyugatibb szegletébe. Programunkból nem marad ki a két legnagyobb város – Lisszabon és Portó – megismerése sem.Az utazás programja:

1.nap:
Találkozás 13:00 órakor Budapesten, a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminál indulási szintjén.
Menetrend szerinti járatunkkal repülünk Portóba. Bérelt buszunkkal, panoráma transzferrel jutunk a portói repülőtérről a hotelünkhöz. A szállás elfoglalását követően még lehetőségünk lesz egy rövid esti sétára a városban, ahova a helyi közlekedési eszközökkel juthatunk be. Közben megismerkedünk a városnéző séta során alkalmazott audióseszköz használatával, melynek segítségével séta közben is kényelmesen hallgathatjuk idegenvezetőnk által megosztott történeteket és hasznos információkat. Portó óvárosa, a Ribeira, UNESCO világörökség. Vacsoránkat a városban egyénileg költhetjük el.

2.nap:
A reggeli elfogyasztását követően félnapos fakultatív kirándulásra hívjuk kedves utasainkat délelőtt, Észak-Portugália két ősi történelmi városába, Guimarâesbe, mely Portugália első fővárosa volt a 12. században, és Bragaba, ami az ország harmadik legnagyobb városa. Guimarâest a nemzet bölcsőjének is hívják, mivel itt született meg Portugália a 12. században. Romantikus, elbűvölő, pompa nélküli és méltóságteljes város, amelynek óvárosa az autóközlekedéstől mentes. Rövid itt tartózkodásunk alatt élvezhetjük a város középkori, reneszánsz hangulatát. Bragat a „Portugál Róma"-nak is nevezik, a 12. század óta az ország vallási fővárosa, kedves, festői, levegős, tipikus "portugálos" város. A portugálok úgy tartják, "Lisszabon szórakozik, Porto dolgozik, Coimbra tanul, Braga imádkozik." Nem véletlenül, mivel a városban közel 300 templom található. A Sé katedrális, ahol több stílus keveredik a romántól a barokkig annyira antik, hogy a világ összes portugál nyelvű népének van egy ilyen kifejezése a régi dolgokra: „Régebbi, mint a bragai Sé”. Délután visszatérünk Portóba, ahol a São Bento pályaudvartól lesétálunk a Douro-folyó partjára, a Ribeira színes folyóparti házaihoz. Gyalogos városnézésünk során érintjük a portói katedrálist, megtekintjük az I. Lajos királyról elnevezett hatalmas acélhidat, majd sétánk végén egészen a Tőzsdepalotáig és a Szent Ferenc Templomig jutunk. Vacsora egyénileg Portóban, az éjszakát a már ismert szállásunkon töltjük.

3.nap:
Reggelinket követően elbúcsúzunk Portótól. Első megállónk Aveiro, a Portugál tengerpart egyik legvonzóbb városa. Szívesen emlegetik Portugália Velencéjeként, bár ez egy kicsit merésznek tűnik. Bájos, szerethető, nyugalmas, jellegzetesen portugál kisváros, főleg a csatornák menti, elegáns, csinos, szecessziós épületek sokaságával. Eredetiségét fokozzák szép csatornái, kedves kis hídjai. Látványosak a régi házak homlokzatán lévő kék-fehér csempés (azulejo) burkolatok. A turisták szívesen mennek rövid csatornatúrára a színpompás, gondola jellegű csónakokkal (moliceiros). A csónakok csúcsain mindenféle dekorációk, pikánsan humoros feliratok vannak. Jó idő esetén kirándulunk Aveiro finom homokos óceánpartjára, a Praia de Barrara, ahol lehetőség lesz megmártózni az Atlanti- óceán, hűsítő vizében. Következő megállónk Coimbra – a luzitán Athén, valaha királyi székhely, később az ország szellemi központja volt. A Coimbra-i egyetem az UNESCO kulturális világörökség része. Portugália első egyeteme az óvárosban, egy domb tetején áll. 1290-ben alapították, de a jelenlegi épületegyüttes legrégebbi részeit a 16. században, Mánuel stílusban építették III. János palotájának, ahova az egyetem 1537-ben költözött. A 12. században épült Püspöki székesegyházat Portugália legszebb román stílusú épületének tartják. Kora este érkezünk a híres zarándokhelyre, Fatimába. A kegyhely történetének kezdete 1917-re nyúlik vissza, amikor három pásztorgyermeknek több alkalommal megjelent Szűz Mária. Azóta minden évben több mint 5 millió ember látogat el a zarándokhelyre. Elfoglaljuk a Rózsafűzér Királynője Bazilika közelében található szálláshelyünket, majd szabadidőnkben elsétálhatunk a kegyhelyre, megnézhetjük a Jelenések kápolnáját, ahol az itt található Szűzanya-szobor koronájában őrzik azt a golyót, melyet Szent II. János Pál testéből operáltak ki az 1981-es merénylet után. A hangulatos éttermek egyikében egyénileg fogyaszthatjuk el vacsoránkat.

4.nap:
Reggelit követően Lisszabon felé indulunk. Útközben megállunk Batalhaban, ahol a Győzelmes Szent Szűz domonkos apátságot keressük fel, ami „Portugália csipkekendő”-je, UNESCO világörökség. Következő megállónk Nazaré, egy bájos halászfalu (az ország legszebb halászfalujának tartják) az Atlanti-óceán partján, a portugál Ezüstpart (Costa de Prata) egyik legnépszerűbb települése. Hosszan elnyúló homokos partja fürdőzésre csábít. Egy rövid időre át is adhatjuk magunkat az óceán habjainak.
Továbbutazás Óbidos-ba, egy dombon fekvő, falakkal körülvett kisvárosba, mely teljes egészében megőrizte középkori jellegét. Egy igazi gyöngyszem a portugál városok között. A középkori városmag, keskeny utcák, apró terek hangulata vonzza az idelátogató turistákat. A kora esti órákban érkezünk Lisszabonba. A szállás elfoglalását követően egy közös, esti, felfedező városi sétára indulunk, amelyet követően érdemes lesz megkóstolni az egyik a hangulatos helyi étterem valamelyik specialitását.

5.nap:
Reggeli után egész napos lisszaboni városnézésre hívjuk vendégeinket. A délelőtt folyamán bérelt autóbuszunkkal keressük fel az olykor a város határát is átlépő, távolabbi helyszíneket, a továbbiakban pedig gyalogosan látogatjuk meg Lisszabon legfontosabb nevezetességeit. Napunk során ellátogatunk a Kereskedelem terétől (Praça do Comércio) az 1755-ös a nagy lisszaboni földrengés után létrehozott Alsóvároson (Baixa) keresztül a Rossio pályaudvarig, elmegyünk a Belém toronyhoz, a Felfedezők emlékművéhez, a Szent Jeromos kolostorhoz (Vasco de Gama síremléke). A Belém-negyedben lehetőségünk lesz a portugálok híres süteményének – pastel de nata (itt pastel de Belém) – kóstolására is. Végig utazunk az Avenida Liberdaden, érintjük a Tejo folyón átívelő Április 24-e hidat. A híd túloldalán, a folyó partján áll az ország egyik legmagasabb építménye, a 82 méter magas talpazaton álló és 28 méter magas Krisztus király szobor. Érintjük még a Santa Justa liftet és a földrengésben elpusztult karmelita kolostor romjait. Az ódon Alfama negyeden keresztül feljutunk Lisszabon középkori erődítményéhez, a Szent György várhoz (Castelo de Sāo Jorge) és megcsodáljuk a Tejo-folyó tágas tölcsértorkolatában született portugál főváros távlati képét is. Városnézésünk végén alkalmunk lesz közösen utazni a híres 28-as villamos vonalán, egy helyi hangulatos étterembe beülni, illetve az autentikus portugál zene, a melankolikus Fado-t hallgatva elmerülni a portugál életérzésben.

6.nap:
Közös reggelink és a hotelből történő kijelentkezést követően, csomagjainkat a szálloda csomagmegőrzőjében hagyhatjuk, majd egy szép fakultatív kirándulást ajánlunk a záró napra. A 8. században alapított Sintra az elvarázsolt kastélyok városa, a 19. századi romantikus építészet egyik csúcsa, a portugál királyok egykori nyári tartózkodási helye. Az egykori királyi rezidencia Portugália legértékesebb középkori uralkodói palotája. A Palácio Nacional da Penat (Nemzeti palota) "portugál Neuschwansteinként" is szokták emlegetni. A palotában korabeli bútorokat, festményeket láthatunk, és van itt egy gyönyörű azulejos (festett csempe) szoba is. Érdekes a konyha, a hatalmas kéményeivel. A palotát kétszáz hektáros park övezi, ahova a világ minden tájáról telepítettek növényeket. Ezt kövezően kilátogatunk az európai kontinens legnyugatibb pontjához, a Cabo da Roca sziklafokához, ami egy 140 méter magas sziklafal, melynek szélét az Atlanti óceán hullámai csapkodják. A forgalom függvényében a főváros felé visszaúton rövid pihenőre megállunk közkedvelt óceánparti üdülőhelyeken, Cascais-ban és Estoril-ban. Késő délután találkozunk hotelünknél azokkal az utasainkkal, akik nem jöttek a kirándulásra, felvesszük a csomagjainkat és bérelt autóbusszal a repülőtérre megyünk. Az utas felvételt követően egyénileg lesz lehetőségünk elfogyasztani vacsoránkat. A menetrend szerinti járatunk hajnalban érkezik meg Budapestre, a Liszt Ferenc repülőtérre. (Visszaút: július 7. W6 2394 Lisszabon 22:55 – július 8. 03:30 Budapest)

A részvételi díj tartalmazza:
- légkondicionált autóbuszt a transzferekhez az autóbuszos utazásokat a fakultatív kirándulások kivételével,

- 2 éjszakai szállást Portóban, 2 éjszakai szállást Lisszabonban, háromcsillagos
szállodákban és 1 éjszakai szállást Fatimában négycsillagos hotelben, két-, és háromágyas szobákban igény szerint, 

- büféreggelis ellátást a szállodákban,

- a magyar nyelvű csoportkísérést, idegenvezetést a fakultatív kirándulások kivételével,

-  a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő díjak:
- repülőjegy, 1 db maximum 40 × 30 × 20 cm nagyságú és maximum 10 kg súlyú
kézipoggyász*, repülőtéri illetékek: 106.000 Ft/fő,
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás, amely az irodában előre fizetendő,
- egyágyas felár: 47.000 Ft, amely az irodában előre fizetendő,
- Idegenforgalmi adó, audiós eszköz díj: 30 €, amely az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő.

WIZZ Priority szolgáltatás: 14.000 Ft/fő (oda-vissza útra)**, amely az irodában előre fizetendő, és a Wizz Air mindenkori érvényes díjszabása szerint módosulhat,

Egyéb költségek:

Félnapos autóbuszos Guimarâes, Braga fakultatív kirándulás a 2. napon:

- Az irodában előre fizetendő: 7.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés és a foglalások, csoportkísérés és a magyar nyelvű idegenvezetés díjait.
- Az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő: 25 €/fő, amely tartalmazza az autóbuszos utazást bérelt busszal és a parkolás díjait, amely az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő.

Félnapos autóbuszos Sintra, Cabo da Roca, Cascais Estoril kirándulás a 6. napon:

- Az irodában előre fizetendő: 7.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szervezés és a
foglalások, csoportkísérés és magyar nyelvű idegenvezetés díjait.
- Az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő: 20 €/fő, amely tartalmazza az
autóbuszos utazást bérelt busszal és a parkolás díjait, amely az utazás során az
idegenvezetőnek fizetendő.
- Belépődíjak összesen: 40-60 €.

A csoportos belépések esetén a belépődíjak az idegenvezetőnek fizetendők.
- A városi séták alatt helyi tömegközlekedést is igénybe veszünk: kb. 15 €.

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 2.100 Ft/fő (18 év alatt), 4.100 Ft/fő (18-69 év), 8.200 Ft/fő (70-79 év), 9.800 Ft/fő (80 év és afelett).
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. július 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2019. július 2-7. (kedd-vasárnap)

Most fizetendő 10.900 Ft , a fennmaradó 99.000 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodában kell befizetni.

Kötelezően külön fizetendő díjak:
- repülőjegy, 1 db maximum 40 × 30 × 20 cm nagyságú és maximum 10 kg súlyú kézipoggyász*, repülőtéri illetékek: 106.000 Ft/fő,
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- 1,8 % kötelező útlemondási biztosítás, amely az irodában előre fizetendő,
- egyágyas felár: 47.000 Ft, amely az irodában előre fizetendő,
- Idegenforgalmi adó, audiós eszköz díj: 30 €, amely az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell 48 órán belül  az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. 

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére