Mai­Kupon

POST-COVID szívizomgyulladás - biomarkerek és Szív MR vizsgálat a hirtelen halál megelőzésére a RadiVert MR Diagnosztika Központban, kedvező áron 149 000 Ft helyett 126 000 Ft-ért! Most fizetendő: 26 000 Ft!

Szív MR vizsgálat, a RadiVertnél - Egészség kupon
Eredeti ár:149 000 FtElőlegben fizetendő:26 000 FtTeljes ár:126 000 Ft15% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A COVID-19 járvány harmadik hullámában járunk, de egyre nő azoknak a száma, akik meggyógyultak, de nem váltak panaszmentessé. A tüdőelváltozások a korai szövődmények közé tartozik, de a mellkas CT regressziója még nem jelenti a gyógyulást. Egyre több olyan beteg fordul meg a kardiológiai ambulanciákon, akik enyhe, bizonytalan tünetekkel, - mint ritmuszavarérzés, gyengeség, fáradékonyság panaszaival jelentkezik. Az EKG, az echokardiográfia az esetek nagy részében eltérést nem mutat, de a legérzékenyebb SZÍV MR vizsgálat kimutatja a késői COVID-19 egyik legsúlyosabb szövődményét  a szívizomgyulladást, amely a rosszindulatú  ritmuszavarok révén a hirtelen halál leggyakoribb oka lehet.A betegség kimutatása 12 csatornás EKG, Troponin , D-dimer, és a szív MR vizsgálattal együtt lehetséges. A vizsgálat nem csaka versenysportolóknak, nem csak amatőr sportolóknak, hanem minden COVID-on átesett egyénnek javasolható.

A RADIVERT és az MDC egyedi ajánlatként javasolja az EKG, a fenti biomarkerek, és a szívizom MR vizsgálat elvégzését.

A RADIVERT MR központban folynak a szív MR vizsgálatok a speciális mágnestekercs, és program segítségével. Az eddigi vizsgálatok alapján a post-COVID betegek 29.2%-ban volt kimutatható enyhébb vagy súlyosabb myocarditis, vagy szívizomgyulladás!Ezeknek a betegeknek a megfelelő kezelés érdekében szükséges a legkorszerűbb eszközzel végzett kivizsgálás, amelyet kardio-radiológus -MR szakértő végez a Radivert MR esetében. Ehhez a vizsgálathoz megfelelő MR készülék, MR mágnestekercs, és hosszú évek szakmai tapasztalata szükséges, amely a RADIVERT MR esetében mind megtalálható. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: POST-COVID szívizomgyulladás - biomarkerek és Szív MR vizsgálat a hirtelen halál megelőzésére a RadiVert MR Diagnosztika Központban, 126 000 Ft-ért, ebből most fizetendő: 26 000 Ft! A fennmaradó összeget a helyszínen szükséges fizetni!

A Kupon tartalma: Szívizom MR + 12 csatornás EKG + Troponin+ D-Dimer

Rendelési idő:
A SZÍVIZOM MR vizsgálatok csak telefonos előjegyzés alapján csütörtöki napokon történnek.
A vizsgálatot MR kardiológus-radiológus specialistaszakorvos végzi.
Viszgálat mellé egy 6%-os kedvezményt adunk egy újabb vizsgálathoz, amelyet bárki fehasználhat.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36302414960 telefonon, és 24 órában a radivert@radivert.hu emailen, és a www.radivert.hu közvetlen foglalási rendszerén. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

A RADIVERT MR Klinika Budapest IV. Baross u. 99. található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Radivert MR
Cég
Radivert Diagnostic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére