Mai­Kupon

🚌 Pozsony és Schlosshof Advent idején! Fedezd fel Pozsony történelmi épületeit, az ausztriai Schlosshof barokk kastélyát és hangolódj az ünnepekre. A december 2-i utazás 1 főnek 16.990 Ft helyett 10.290 Ft. Most fizetendő 1.550 Ft.

Buszos kirándulás Pozsonyba Adventkor - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:16 990 FtElőlegben fizetendő:1540 FtTeljes ár:10 290 Ft39% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mai napon először az ünnepi díszbe öltözött egykori koronázó várossal ismerkedünk. A belváros felé haladva a Szlovák Nemzeti Színház, a hajdani Vigadó és számos palota kelti fel érdeklődésünket. Az óvárosban járva megtekintjük az egykori koronázó templomot, a Szent Márton székesegyházat, felsétálunk a történelmi nevezetességű Vár teraszára, ahonnan páratlan kilátás nyílik az alattunk elterülő városra, majd a Mihály kapun áthaladva érkezünk az Óvárosba, ahol a világhírű gobelineiről híres Prímás Palotával, a régi Városházával, az országgyűlések egykori épületével, az egymást követő híres templomokkal találkozhatunk. A hangulatos városháza téren járva élvezhetjük az adventi vásár hangulatát.Schlosshof – Vezetés keretében Savoyai Jenő herceg, lakó- és reprezentációs termeit járhatjuk végig, valamint a barokk kápolnában és a díszteremben is teszünk látogatást. A kastélybeli körséta alkalmával minden érzékszervünket megszólítják: a gyertyával díszített koszorúk, a dísztermek gazdagsága, a betlehem felett emelkedő egyedülálló barokk kápolna, egészen a hatalmas karácsonyfáig… Advent alkalmával a hagyományos karácsonyi vásár is megrendezésre kerül, igazi barokk karácsonyi hangulat lengi be a külső és belső tereket egyaránt, válogatott kézműves termékekkel, kulináris különlegességekkel.

A látogatás után hazautazás, várható visszaérkezés Budapestre 20-21 óra között.

Az ajánlat tartalma:

- a szervezés díja

- az autóbuszos utazás újszerű és megbízható autóbusszal,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérés


Egyéb fizetendő díjak:
- belépők (kb. 22,- €)

- BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. december 2-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2023.  december 02.

Most fizetendő 1.540 Ft, a fennmaradó 8.750 Ft-ot az utazást szervező irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Egyéb fizetendő:

- belépők (kb. 22,- €)

- BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6.45 órakor a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 7.00 órakor

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére