Mai­Kupon

Kategóriák

Prága „kicsit másképp” – kapcsolódj ki az október 23-ai hosszú hétvégén! Most 4 nap 2 éjszaka szállással, reggelivel, utazással és programokkal 1 fő részére most 42 900 Ft helyett 27 900 Ft-ért! Most fizetendő: 4 200 Ft!

Prága „kicsit másképp” - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:42 900 FtElőlegben fizetendő:4 200 FtTeljes ár:27 900 Ft35% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Időpont: 2015. október 22-25-ig (hosszú hétvége)
4 nap/2 éj – 27 900 Ft/fő + 30 Euro (helyszínen fizetendő)
A misztikus Prágát gyakran hívják „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen a városok királynőjének. Prága történelmi központját az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították.Program:
1. nap (okt. 23, csütörtök):
Este 23:00-kor elindulunk Budapestről a Hősök teréről. Egyéb felszállóhelyek: Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár. Éjszaka utazás a buszon, rövid pihenőkkel.2. nap (okt. 24, péntek):
Érkezés a misztikus Prágába a reggeli órákban. Idegenvezetőnk segítségével első napunkon megismerkedünk a Vencel-térrel, Prága Újvárosának kereskedelmi és kulturális központjával és Prága szívével, ami nem más, mint a lélegzetelállító Óvárosi tér.

A Károly-híd és a Vencel tér között helyezkedik el és turisták ezrei látogatják meg, hogy megcsodálják a gazdag történelméről híres teret. Itt találhatóak Prága legjelentősebb nevezetességei is, mint például a gótikus Tyn-templom.

A templom leglátogatottabb helye az ünnepelt csillagász és asztrológus Tycho de Brahe sírja, aki II. Rudolf híres udvarában tevékenykedett. Megtekintjük a Városházát az Asztronómiai Órával, az Orlojjal.
Építője Hanus óramester 1490-ben átalakította az óraművet, mely a legenda szerint olyan szép lett, hogy a tanácsurak megvakíttatták, nehogy másnak is ehhez hasonló remekművet készítsen. Látjuk a 65 méteres Lőportornyot, ami kapuként szolgál a királyi úthoz, amely az óvároson keresztül, a Károly-hídon át a várba vezet.

Átsétálunk a 30 barokk szoborral díszített Károly-hídon, Prága legrégebbi hídján. Csodás látványosságok még a Nemzeti Színház, Rudolfinum, Karolinum, Klementinum, Ferences-templom és a Rendi-színház.

A városnézés után több órás szabad program következik. Szabadidőben, Prágában érdekességként látogatható a középkori kínzóeszközök múzeuma, valamint a szexuális segédeszközök múzeuma.
Késő délután fakultatív közös vacsira és sörözésre indulunk egy prágai old timer étterembe, ahol lesz lehetőség elfogyasztani egy igazi helyi 3 fogásos különlegességet és akár leöblíteni egy korsó sörrel. Aki szeretne a csoportos kedvezményes vacsira-sörözésre jönni, azoknak kérjük a menü igényüket leadni a bejelentkezéskor.
„A” menü: hagymaleves sajtkrutonnal, vadas knédlivel áfonyaöntettel és sárgabarack torta vanília öntettel (csoportos ár: 270 CZK)
„B” menü: húsleves tésztával, 1 db. 1300 g-os csülök káposztával, mustárral, almapite fagyival (csoportos ár: 360 CZK)
A helyszínen mindenki egyénileg rendeli a söröket és fizeti.

A vacsi után 3 csillagos szállásunk elfoglalása következik.

3. nap (okt. 25, szombat):
Közös reggelink elfogyasztása után a várnegyed a Hradzin (vár és környéke) és a Kisoldal felfedezésére indulunk. A három udvarból álló prágai várnak kereken 60 épülete van. A vár első virágkorát IV. Károly idején élte. A fejlődés újabb csúcspontját jelentette II. Rudolf, aki számos jelentős tudóst, művészt, alkimistát hívott az udvarába és hatalmas gyűjteményeket hozott létre. Prága évszázadokon át a titokzatos szabadkőművesek egyik európai fellegvára is volt, otthont adott az aranycsináló alkimistáknak. Városnézésünk során számos szabadkőműves szimbólumot fedezhetünk fel. Prágai várban megmaradtak a különböző történelmi korokból származó templomok, kápolnák és tornyok. Köztük van a Szent Vitus-székesegyház, mely a 14. században épült monumentális építmény, szűk várudvarra van beszorítva, melytől látványa még monumentálisabb, a ránk meredő torz formájú vízköpők, pedig misztikus és hátborzongató hangulatot ébresztenek bennünk. Hradzsin terével csodálatos, monumentális nyitott tér tárul szemünk elé a várfalakon kívül. Számos előkelő rezidencia épült itt. Prága egyik büszkesége a Királyi palota lenyűgöző méreteivel, csodálatos bordás boltozatával. A bejárat előtt állva csodáljuk meg az óriási szobrokat vagy fotózkodhatunk a mozdulatlanul álló őrökkel. A vár külső megtekintése után lehetőség van kicsi és nagy belépőt venni, és az egyes múzeumokat és a híres Arany utcácskát egyénileg megtekinteni. Az Arany utcácska Prága legkisebb utcája. Nevét onnan kapta, hogy a legenda szerint II. Rudolf idejében itt alkimisták éltek, akiknek az volt a feladatuk, hogy rájöjjenek az aranycsinálás titkára.

A városnézés után szintén szabadprogram következik. Majd estefelé, akinek van kedve ellátogatunk egy Absinth Bar és Shop-ba, a „Zöld Tündérhez”. Az abszint fogyasztása egy igazi rituálé. Az abszint egy erős főzet, fehér üröm ízesítéssel, amit valamikor a 19. és 20. században óriási mennyiségben fogyasztottak Európa szerte.

Az esti órákban buszunkkal visszatérünk szállásunkra, de akinek kedve van maradhat is a belvárosban vagy a szállásról visszatérhet tömegközlekedéssel és belevetheti magát a prágai éjszakai életbe. Prágában található Közép-Európa leghatalmasabb szórakozóhelye, a Karlovy Lazne, ahová érdemes ellátogatni. weboldal: http://www.karlovylazne.cz/index.php?lang=en

4. nap (okt. 26. vasárnap):
Túl korán nem kelünk fel ezen a napon, az előző napi esetleges késői fennmaradás miatt, de közös reggelinket elfogyasztva Kutna Hora felé vesszük az irányt. Itt megtekintjük a Csontkápolnát és a gigantikus, késő gótikus stílusú Szent Borbála Katedrálist. A Csontkápolnát, akár Dante poklának „előcsarnokaként” is tekinthetjük, melynek elképesztő belső díszítményeit – még kimondani is dermesztő – közel 40 000 emberi csontváz alkotja. Sokkoló, de egyben mégis lenyűgöző látványban lehet része annak, akinek van bátorsága belélegezni ezt a túlvilági atmoszférát.

A kora délutáni órakban hazafelé indulunk. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. október 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 4 200 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

A 27 990 Ft tartalmazza: teljes útiköltséget autóbusszal, 2 éjszaka szállást 3 csillagos hotelben Prágában
30 Euro (helyszínen fizetendő) tartalmazza: helyi magyarnyelvű idegenvezetést, 2 reggelit, idegenforgalmi adót, áfát
Utasbiztosítás külön köthető: EUB: kb. 500 Ft/nap

Tájékoztató jellegű árak (belépők, ételárak): Várnegyed „Nagy túra” belépő: kb. 350 CZK felnőtt/ 250 CZK diák. (Szt. Vítus katedrális tornya és hátsó része, Arany utcácska, Lőportorony a várban, Szt. György bazilika, Régi Királyi Palota), „Kis túra”: belépő: kb. 175 CZK felnőtt/ 125 CZK diák („Nagy túrához” képest, csak a Galéria/Képtár megtekintése nincs benne!) A vár és a katedrális megtekintése a múzeumok nélkül ingyenes.
Csontkápolna belépő: kb. 100 CZK
Óvárosi torony: 80 CZK, Városháza: 100 CZK, Óratorony: 80 CZK, Sörárak: 25-49 CZK. Becherovka: 60 CZK.
1 CZK= kb.12 Ft
Prágában hasonló árakat találhatunk, mint itthon, az ételek és a minőségi sör viszonylag kedvező áron kapható! Annyi költőpénzt érdemes hozni, amit az itthoni (hétvégi) kirándulások alkalmával elköltenél.
Tömegközlekedési lehetőségek Prágában: weboldal: http://www.dpp.cz/en/fares-in-prague/, "Vonaljegy" 32 CZK (kb. 380-390 Ft)

Engedély szám: U-001630

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Tours
Cég
Las Palmeras Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére