Mai­Kupon

Kategóriák

Prémium minőség, kedvező ár! Fogászati implant most kedvező áron
135 000 Ft helyett, csak 81 000 Ft-ért a Dentium Implant Center jóvoltából! Most fizetendő: 16 460 Ft!

Fogászati implant a Dentium Implant Centernél! - Egészség kupon
Eredeti ár:135 000 FtElőlegben fizetendő:16 460 FtTeljes ár:81 000 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nyerje vissza egészséges mosolyát Ön is a dentium fogászati implantátummal!
Fogászatunk a Dentium implantátum magyarországi kizárolagos forgalmazója, így első kézből a legkedvezőbb áron kaphatja meg ezt a magas minőségű implantátumot, amennyiben implantációs fogpótlásra van szüksége.Az ajánlat tartalma: Fogászati implant Dentium Implant Center jóvoltából (Egy vásárló egy kupont használhat fel egy implantátumra!)

Tájékoztató a fogászati implntátumról:
Az implantátumok ma már mindenki számára elérhető megoldást jelentenek az elveszített fogak pótlására, legyen szó csupán egy fog hiányáról, vagy egy teljes állcsont elveszített fogairól. Maga az implantátum egy titánból speciális eljárással készülő csavar, mely az alsó vagy a felső állkapocs csontjába kerül behelyezésre a foggyökér helyettesítésének céljából.

Az implantátumok helyettesíthetnek egyetlen fogat, alátámaszthatnak hidat, vagy rögzíthetnek műfogsort is. Előnye a implantátumoknak, a hagyományos híd vagy kivehető fogsorral szemben az, hogy nem terheli túl a még meglévő saját fogakat azzal, hogy többlet-terhelést helyez rájuk, hanem egy újabb pillér bevonásával elosztja a rágóerőt.

Sok esetben pedig elkerülhető a még ép szomszédos fogak fogszövetének elvesztése, lecsiszolása híd készítéséhez implantátum beültetésével. Implantátum beültetésének nincs ellenjavallata, amennyiben bármilyen műtéti beavatkozásnak nincs általános kizáró oka. Az implantátum behelyezésének, illetve a műtéti beavatkozásnak feltétele megfelelő mennyiségű, kiterjedésű csont, amelybe behelyezhető a titán implantátum.

A rendelőnkben elvégzett műtétek megítélését különböző nagyon szigorú klinikai és radiológiai vizsgálat-sorozat előzi meg, amellyel rendkívül pontosan megismerhetők az implantátum behelyezésének anatómiai feltételei. Ezekkel a diagnosztikai vizsgálatokkal, precíz műtéti tervezéssel és szakmai hozzáértéssel a minimumra csökkenthető a műtét sikertelenségének a kockázata. A fogászati implantátumok látványa és érzete is annyira természetes, hogy úgy érzi, a saját fogait kapta vissza.

Az implantátum műtéti eljárás során kerül elhelyezésre az állcsontban. Ezt a beavatkozást általában 4-5 hónap gyógyulási idő követi (két fázisú implantátum behelyezés). Ennek leteltével az implantátumot felszabadítjuk, és lenyomatot veszünk a megfelelő fogpótlás elkészítése céljából.

Azonnali implantáció:
Előfordulhat, hogy az implantátumot olyan fog helyére tervezzük beültetni, melyet még nem távolítottunk el. Ennek lehet oka a fog mélyre hatoló törése, előrehaladott szuvasodása, amely más módon már nem kezelhető, vagy a fogágy túlzott pusztulása. Ezen esetben minimális sebészi beavatkozással tudunk implantátumot beültetni. Előnye, hogy a foghúzás után kialakuló átépülő folyamatokat meg tudjuk előzni, megőrizhetjük az implantátum számára azokat a kemény- és lágyszöveteket, amelyek egyébként elvesznének, lebomlanának egy fog eltávolítása után. Emellett nem kell megvárni a foghúzás gyógyulásának idejét sem az implantátum behelyezésével, 5 hónappal a fogeltávolítás után el lehet készíteni a végleges fogpótlást az implantátumra.

Érvek az implantátum mellett:
A fogászati implantátum lehetővé teszi, hogy a hiány melletti fogakat ne kelljen lecsiszolni, mely a híd készítésekor szükséges.

A beültetett fogászati implantátum megakadályozza a csont pusztulását. Amennyiben a hídpótlás mellett dönt, a csontvesztés hosszú idő alatt sajnos bekövetkezik. Mivel a műgyökér megakadályozza a csontsorvadást, nem kell félnie, hogy valaha kivehető fogsort kell majd hordania, mivel a beültetett műgyökerekre akár egy fix pótlás is tervezhető.
Fogászati implantátumok egy életre szólnak. A fogászati hidak életideje legfeljebb 10-15 év.
A fogászati implantátum mellett nem alakul ki szuvasodás.

A fogászati implantátumok választása esetén a napi fogápolási és szájhigiénia kialakítása sokkal könnyebb, hasonló a saját fogakéhoz.

Hosszú távon a fogászati implantátum ára sokkal kedvezőbb, mint egy hídé, mert hosszabb ideig funkcionálnak és nincsenek káros hatással a szomszédos fogakra. Számoljon csak utána!

Ugyancsak fogatlan szájban, 6-8 implantátum behelyezése után (egy állkapocsra számítva) 12 tagú híd behelyezése, és ezzel teljes rágó funkció előállítása az esztétikai igények tökéletes kielégítése mellett.

Mi az implantum?
Az implantátum a hiányzó fog helyére az állcsontba behelyezett, tiszta titánból készült művi foggyökér, mely a rágónyomást képes átvinni az állcsontra. Erre a műgyökérre tetszőleges fogpótló felépítmény építhető, mely tökéletes esztétikai hatást biztosít. A beavatkozás fájdalommentes, helyi érzéstelenítésben, steril körülmények között történik. A műtét időtartama a behelyezendő műgyökerek számától függően 15-60 perc. A behelyezés utáni gyógyulási idő változó, a körülményektől függően 2-6 hónap múlva lehet rá a pótlást elkészíteni. Ebben az átmeneti, gyógyulási szakaszban a páciensnek ideiglenes pótlást készítünk. A saját, dokumentált eseteinknél a sikeresség aránya megegyezik a nemzetközi irodalomban elfogadottakkal, ami 97% fölött van.

Kinek ajánljuk?
Az implantátum egy vagy két fog hiánya esetén, ami akár esztétikai, akár funkcionális zavart okoz, kitűnően használható, sőt nincs szükség a szomszédos fogakhoz való rögzítésre, így azokat nem kell lecsiszolni.

A hátsó, rágó fogak hiánya esetén a pótlást implantátum nélkül már csak kivehető pótlással lehetne elkészíteni. Az implantátum behelyezésével lehetőség nyílik fix ragasztott pótlás (híd) készítésére is. Fogatlanság esetén a protézis mozog, nehezen áll meg. Ekkor kettő vagy négy implantátum behelyezéssel a fogsor nagymértékben stabilizálható, illetve redukálható (felül nincs szájpadlási rész). Ezáltal komfort- és biztonságérzetet nyújt beszéd és rágás közben, megkönnyíti a társas kapcsolatok fenntartását. Hat vagy nyolc implantátum behelyezésével lehetőség nyílik fix, ragasztott pótlás készítésére. Az implantációs fogpótlás révén elkerülhető a sokak számára az öregséget jelképező teljes kivehető pótlás viselésének rémképe.

Mikor használhatjuk és mire jó az implantátum?
Az implantátumot bármilyen foghiány esetén használhatjuk, de a leggyakoribb esetek, mikor pácienseink kérik a fogászati implantátum beültetését:
1. egy fog hiányos - ilyenkor egy fog pótlásához nem kell lecsiszolnunk két egészséges fogat hídpótláshoz, hanem egy implantátumot beültetünk, majd erre egy koronát ragasztunk a hagyományossal megegyező módon.
2. sorvégi foghiány(ok) - ebben az estben hátsó pillérfog hiányában nem tudunk rögzített pótlást készteni (híd). Minimálisan két darab implantátum beültetésével már elvégezhető a (rögzített) híd pótlás elkészítése.
3. teljes foghiány esetén - ilyenkor a páciensnek egy foga sincs, csak teljes kivehető fogpótlás készíthető. Ebben az esetben két lehetőségünk van:
2-4 implantátumot ültetünk be, és ezek fogják rögzíteni a kivehető fogat.

Ez hatalmas életminőség javulást hoz a páciensnek, hiszen így a fogsora nagyon stabil lesz, úgy a rágásban, mind a beszédben kiválóan tudja használni.

Több, 8-10 implantátum beültetésével teljes rögzített pótlás (körhíd) készíthető, amely mind funkcionálisan, mind esztétikailag közel egyenértékű a természetes fogakkal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 16 460 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Előzetes időpont egyeztetés szükséges a kuponkód megadásával!
A kezelésre kérjük hozzák el a kinyomtatott kupont!

Elérhetőség
Dentium Implant Center
Cím: Szent István Krt. 9. I. em. 3. Budapest, Hungary
Telefonszám: 06-1/7888-333, 06-70/666-7073

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dentium Implant Center
Cég
Elite Dent Bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Szent István Krt. 9.
I. em. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére